Отидете към основна версия

19 039 18

Ето как ще се казва новото шоу на мястото на Слави

  • слави трифонов-
  • шоуто на слави-
  • ново-
  • шоу-
  • предаване

bTV са избрали смело име за новата си продукция

"Има такова шоу!", така ще се казва вечерното предаване, което ще заеме мястото на отпадналото от ефира на bTV шоу на Слави Трифонов, гласи последната неофициална информация по темата.

Ако информацията се окаже вярна, смелият избор за име на шоуто е пряка препратка към чисто новата политическа партия на Трифонов "Няма такава държава" и очевидно намига към вече бившата емблема на медията, която разполага със собствена медия в кабелния ефир.

Новото вечерно шоу трябва да стартира в края на януари, но до момента няма официално потвърждения за датата, името и водещия от страна на телевизията, която рекламира шоуто само с кратки и мистериозни видеа.

Няколко титуляри за стола на водещия се завъртяха в сферата на спекулациите - на актьора и продуцент Башар Рахал, на музиканта и артист Орлин Павлов, а сред тях попадна и ново лице - сценаристът и стендъп комик Николаос Цитиридис.

Репортер на "ШОУ" обаче научи и още едно интересно предположение – че в стола на Дългия е възможно да се настани неговият бивш най-близък приятел, а след това и върл враг Росен Петров.

След раздялата си със Слави, Росен бе водещ на публицистичното предаване "Нека говорят" по bTV, което спря заради влизането му в политиката. Тази му кариера обаче приключи скоропостижно и от миналата година Петров отново се завърна в сферата на журналистиката с историческо шоу в "България Он Ер".

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.

Свързани новини