Отидете към основна версия

31 773 49

Учителка прави секс със свой ученик 2 години, a сега...

  • учителка-
  • секс с непълнолетен-
  • обвинение-
  • ученик-
  • съд-
  • дело

Ученикът е бил на 15 години, когато са започнали интимните отношения между него и учителката

Учителка получи забрана да упражнява професията си в училища до края на живота си заради обвинения, че многократно е правила секс с непълнолетен ученик, пише Daily Star.

32-годишната Валерия Костадони от Маями вече не може да преподава в щата Флорида, след като правата ѝ бяха отнети от министерството на образованието на САЩ. Бившата преподавателка се съгласи да предаде доброволно правата си в рамките на административно разследване, отделно от криминалното разследване срещу нея, по което тя вече е обвинена.

Жената е обвинена в това, че е имала връзка с ученик, продължила две години, която е започнала, когато момчето е било само на 15 г. В резултат на разследването, продължило три месеца, Костадони е била арестувана по обвинения в развращаването на дете, ненавършило 16 години. Според полицията бившата шефка на департамента по езикови изкуства в Специализираното училище за изкуства на Маями е правила секс с тийнейджъра в училището и поне четири пъти в дома си.

Полицията е започнала разследването, след като ученикът признал за връзката с възпитателката. По думите на момчето, Костадони му е правила орален секс "много пъти" в класната стая. То също разкри, че двамата са правили още секс в колата ѝ и в дома му. Ученикът, който по време на ареста вече е бил на 17 години, твърди, че връзката им е била по взаимно съгласие. Според съдебните документи, Костадони се е признала за виновна в утежнено насилие над деца, като останалите обвинения срещу нея са паднали в рамките на споразумение с прокуратурата. Така учителката бе осъдена миналия февруари на две години домашен арест, както и на осем години пробация.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 30 гласа.

Свързани новини