Отидете към основна версия

3 312 10

Мъж "хакна" любимия филм на приятелката си, за да ѝ предложи (ВИДЕО)

  • предложение-
  • предложение за брак-
  • брак-
  • филм-
  • анимации-
  • спящата красавица

Лий работил с аниматор в продължение на месеци, за да подготви романтичното предложение за брак

Съществуват креативни, забавни и романтични предложения, но това е наистина уникално.

Лий Лочлър наскоро предложи брак на приятелката си Стути Дейвид като я заведе в препълнен кино салон, за да гледат любимия ѝ анимационен филм "Спящата красавица". Без тя да подозира нищо, романтичният Лий работил с аниматор в продължение на 6 месеца, за да променят най-емблематичната сцена от филмчето като я заменят с въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?".

Наблюдавайки лицето на изненаданата Стути е същинско забавление, като през това време Лий само чака момента, в който напълно ще сюрпризира любимата си. Докато тече пренаписаната сцена, анимираният Лий от екрана подхвърля малка кутийка на истинския Лий в публиката. Следва традиционното падане на колене, обяснението в любов и разбира се - големият въпрос, на който изненаданата бъдеща булка няма как да отговори с "Не". Очаквано Стути приема уникалното предложение, а видео от случката придобива невиждана популярност в цял свят.

Редица жени въздишат по видяното, а още повече мъже се питат как е успял. Бързо предложението на Лий си спечели в интернет титлата "Най-доброто предложение за брак, правено някога".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини