Отидете към основна версия

18 609 34

Защо бившата на президента напусна България

  • бивша-
  • бивша съпруга-
  • бивша жена-
  • президент-
  • румен радев-
  • напусна

Първата съпруга на президента Румен Радев е отпътувала зад океана

Бившата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България. Заминаването на банкерката Гинка Кесякова извън България обаче било краткотрайно и тя нямала намерения трайно да се установява в чужбина. Просто с група приятелки решили да си подарят екскурзия до САЩ.

Основната дестинация на компанията била мечтаният от тях Ню Йорк. И преди се е случвало Гинка да пътува в същата компания в чужбина, но най-вече в съседна Гърция. Откакто е разведена с Радев, Кесякова споделя ваканциите си с приятелките си от младежките години.

С тях прекарва празниците, ходи на почивка и излети в планината. Макар интересът към нея от страна на мъжкия пол да не стихва, засега тя не се е показвала публично с мъж. Известно време беше забелязвана в компанията на неин колега от банката, в която работи.

Иван често я изпращаше до дома ѝ, двамата бяха засичани да се разхождат в парка или да хапват заедно. Кесякова обаче виждала у него единствено приятел. Приоритет на бившата съпруга на президента са децата ѝ. Георги и Дарина - синът и дъщерята на държавния глава, все още живеят под един покрив с майка си. Тя е решила да поеме на свой гръб всички битови задачи, за да могат децата ѝ да имат време за младежки забави и училище.

Тази година Дарина ще е абитуриентка, а балът ѝ ще е повод Румен и Гинка отново да седнат на една маса. Не се знае обаче дали настоящата му съпруга Десислава ще получи покана за семейния празник, пише Ретро.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 42 гласа.

Свързани новини