Отидете към основна версия

16 596 48

Съдия правила секс тройка с колежка в съда

  • съдия-
  • секс тройка-
  • кентъки-
  • даун джентри

Тя отрича

Съдия по бракоразводни дела в Кентъки беше отстранена от длъжност, след като беше заподозряна в неморално поведение. Тя е обвинена, че е наела на работа любовника си, Стивън Пенроуз, правила е тройка с него и друг служител, съдийската секретарка Лора Обри, се казва в доклад. Даун Джентри, съдия в съда в окръг Кентън, е обвинена и в множество други нарушения през ноември, според Kentucky.com.

Твърди се, че е принуждавала служителите на съда да работят по нейната кампания за преизбирането ѝ, като е уволнявала онези от тях, които не желаели да работят за нея.

Съдията, която беше избрана през ноември 2018 г., е обвинена, че е наела своя любовник, бивш пастор, и му позволявала да свири на китара и да пее в съда, „прекъсвайки работата на останалите служители в работно време“, е записано в документите.

Тя отрича всички обвинения срещу нея. Защитата на Джентри заяви, че тя не е осъзнавала, че поведението на мъжа пречи на колегите ѝ. Освен това Джентри, любовникът и ѝ още една жена, служител на съда, са имали заедно сексуални активности в сградата, пише в обвинението. Тя отрича и това.

Срещу жената са повдигнати още няколко обвинения, включително, че е водила децата си на работа и им е позволявала да присъстват на конфиденциални съдебни заседания. Веднъж нейно дете разпознало едно от децата, включени в конфиденциален случай, пише в обвинението. Разследващата комисия обвинява Джентри и в одобряване на фалшиви или неточни документи и позволява на служителите си да употребяват алкохол в работно време.

Съдебната комисия, която разследва поведението ѝ, заяви на 6 януари, че съдия Даун Джентри ще бъде отстранена от длъжността си в семейния съд.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.

Свързани новини