Отидете към основна версия

5 935 22

Щерката на Гала се преби и... (СНИМКИ)

  • гала-
  • дъщеря-
  • смях-
  • карък-
  • късмет-
  • мери константин

Вместо да се жалва от случилото се, Мари реши да разсмее последователите си в Инстаграм

Нищо човешко не ни е чуждо. Всеки е имал своите неудобни моменти, които са го накарали да се смути и притесни. В това отношение абсолютно никой не е застрахован, защото всички сме хора, което означава, че невниманието и грешките не са ни никак чужди.

Но дори и да сбъркаме, вместо притеснено да се оглеждаме и да се чудим дали някой ни е видял, можем да си припомним, че няма съвършени хора и грешките не са толкова драматични. Можем дори и да се посмеем на себе си. Все пак самоиронията е "здравословна", предава blitz.bg.

Именно в такава ситуация съвсем наскоро се оказа дъщерята на култовата водеща Гала, която реши да погледне от забавната страна на нещата, и дори сама информира своите последователи в социалната мрежа за случилото се.

Под формата на стори в своя Инстаграм профил, Мари Будева качи селфи, на което показва как се приготвя за излизане. На снимката тя носи черен топ и се усмихва чаровно към обектива на камерата, заровила пръсти в току-що направената си прическа. Вечерта ѝ със сигурност започва добре, но само 2 часа по-късно нещата малко се променят.

"Гримирах се, накъдрих се, стигнах в центъра и на първата крачка извън колата, се спънах и се пребих", гласи следващата ѝ публикация, към която е сложила и емотикон във формата на плачещо от смях човече.

Мари показа, че няма никакъв проблем с това да се забавлява със собствените си грешки и не се срамува да сподели с последователите си малките грешки, защото много добре знае, че когато паднеш, по-важното е да се изправиш и да продължиш напред.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини