Отидете към основна версия

4 850 14

Дара Екимова показа гаджето (СНИМКА)

  • дара екимова-
  • музикална награда-
  • певица-
  • 359 hip hop awards-
  • визия-
  • ариана гранде

Младата певица започна годината с музикална награда

Младата и талантлива певица Дара Екимова преди броени дни взе първата си музикална награда. Щерката на Ива Екимова и Дими от "Сленг" бе отличена със статуетка за дебют.

17-годишната певица се появи на сцената като истинска звезда. Стайлингът ѝ бе повече от впечатляващ, а сред публиката се чуха подмятания, че прилича на Ариана Гранде. А голямата новина е, че Дара най-после показа гаджето си.

Талантливата звезда наистина е голям почитател на Ариана Гранде и често се вдъхновява от нея. Така че визията ѝ на 359 HIP HOP AWARDS не е никак случайна, а премислена доста детайлно преди това. Тя за кратко време успя да докаже, че има място на музикалната сцена. А специалисти в областта са категорични, че трябва да излезе и на световната сцена, защото стои като истинска звезда и по нищо не отстъпва на Джей Ло, Ариана Гранде, Шакира, Лейди Гага и останалите идоли на младото поколение.

Да подкрепи Дара в залата се появи и младо и красиво момче, което безумно много прилича на Шон Пен. По-късно и самата певица си качи снимка с момчето и написа: "Ариана Гранде и Шон Пен са гаджета", подвластна на сравненията със световноизвестната ѝ колежка.

До този момент Дара никога не е показвала своя приятел и отбягваше въпроси, свързани с него. За първи път си позволи да качи снимка с него в социалните мрежи, а наши източници ни увериха, че двамата са двойка от доста дълго време.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини