Отидете към основна версия

4 019 30

Кулагин загърби България

  • дубай-
  • кулагин-
  • валентин кулагин-
  • гримьор

Гримьорът реши да използва уменията си в далечен Дубай

Устатият Валентин Кулагин загърби родината и се пресели в Дубай, пише HotArena.

Бившият брадър работи в емирството, където се изявява в един от най-големите салони за красота. Клиенти са му световни звезди.

Гримьорът не спира да се фука с произведенията си върху виповете. Той е толкова популярен, че графикът му е запълнен за месеци напред.

Той от години работеше в Дубай, но на повикване. От началото на януари обаче, се уредил да работи постоянно и вече се е преместил в екзотичната страна. Само за час Кулагин прибира няколкостотин долара,пишат родните таблоиди.

Наскоро за грим при него се появи и Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов е избрана за лице на престижна дубайска компания, от където я пратили при сънародника ѝ за грим.

Кулагин се радва на живота си в емирството, но за кратко, защото скоро се завръща в България. Това съобщи самият той с публикация във Facebook, с която потвърди и отрече част от информацията, която се върти за него из родните клюкарски издания.

"Това е частта с работата ми в салона. Не съм "напуснал" и след 2 месеца се прибирам, за да изпълня ангажиментите си към абитуриентките. Не е хубаво да се подвеждат клиентите ми и да се всява притеснение в крехката психика на момичетата. От 5 години работя в Дубай, просто нещата са вече по-сериозни, имам изградена клиентела.
Не смятам да живея някога в Дубай през лятото, нито да напускам окончателно България. Мога и ще живея на няколко места!", написа гримьорът.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.

Свързани новини