Отидете към основна версия

14 942 41

Изгониха блондинка от басейн заради разголен бански (СНИМКИ)

  • басейн-
  • спа център-
  • бански-
  • блондинка-
  • плаж-
  • разголена

Куриозен случай от Великобритания изуми онлайн пространството

Във Великобритания служители на спортно развлекателен център казали на млада жена да прикрие повече тялото си в сауната им, тъй като другите "ревниви майки" се оплаквали, че тя е „твърде секси“, информира The Sun.

Никол Бернардоки била шокирана, когато мениджърът на басейн я накарал да се отдели от останалите посетители в сауната заради начина, по който била облечена. 23-годишната италианка Никол от Харефийлд, Северен Лондон, се радвала на парната баня със своя годеник и зет, когато член на персонала я помолил да напусне мястото, защото банският ѝ бил твърде разголен. Тя разказва пред изданието: "Усетих някои забавни погледи от майките в съблекалнята, преди да отида в сауната, но не си помислих нищо. Рецепционистката даже ни позволи да платим по-малко от обикновено, защото там се провеждаха уроци по плуване на деца."

„Първоначално смятах, че има някакъв проблем с плащането, когато мениджърката дойде и помоли да говори с мен навън. Бях шокирана, когато ми каза, че някои от майките се оплакват, че банските ми са неподходящи и имам нужда да се покрия с кърпа. Смущаващо беше да бъдеш изведен от управителя, когато в сауната имаше други хора", споделя Никол.

„Годеникът ми попита защо трябва да се прикривам, а тя ми казаха да взема кърпа на връщане. Отказах да направя това и просто се върнах в съблекалнята. Почувствах се засрамена от всичко това", признава Никол.

„Мисля, че това е дискриминация и се чувствах ужасно след това, не исках да си тръгвам, но цялата работа беше наистина притеснителна." От развлекателния център са отказали коментар пред британското издание. Ядосаната Никол добавя: „Бях облечена в цял бански костюм, точно като чифт дънки, следващи извивките. Само защото имам секси тяло не означава, че не съм подходящо облечена за басейна. "Не показвах гърдите си или интимните си части, а банският е с двоен плат, така че не се вижда нищо, дори и да се намокри", завършва дискриминираната млада жена.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.

Свързани новини