Отидете към основна версия

12 274 12

Миро призна нещо изненадващо за Галка

  • миро-
  • галя-
  • каризма-
  • признание-
  • откровение-
  • вражда

Двамата все още не коментират разпада на Каризма

Поп дуото Каризма не съществува от дълги години, но неговите членове - Миро и Галя са все така актуални в публичното пространство. Миро придоби нова слава в България през последните години, докато Галя избяга в чужбина.

В момента Галя, която участва в настоящия сезон на хитовото музикално шоу за имитации "Като две капки вода", предизвиква доста емоционални реакции в мрежата с изпълненията си, а Миро най-вероятно я следи пред малкия екран, без да си признава.

Факт е, че до момента гласовитият изпълнител избягваше всякакви разговори, свързани с бившата си дуетна половинка, с което показваше и отношението си към нея към днешна дата. Наскоро обаче, Миро наруши мълчанието, а това, което разкри, изуми феновете му.

"Знаете ли колко години са минали от разпадането на дуета... 13 години. Когато едно семейство е 13 години в развод, не се пита какво прави бившият ти.", заяви Миро в скорошно телевизионно интервю, а думите му предизвикаха вълна от реакции в мрежата.

Колкото и време да е минало от раздялата на Миро и Галя като музикална двойка, явно не е достатъчно, за да заличи горчивината в отношенията им. Но докато Миро реагира с гняв по темата, то Галка е все така усмихната и закачлива, както можем да се уверим от "Капките".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.

Свързани новини