Отидете към основна версия

13 784 86

Тризначките от Лондон: Помощ!

  • тризначките-
  • лондон-
  • великобритания-
  • просия-
  • помощ-
  • пари

Нещата се влошиха толкова много за знаменитите сестри, че те зоват за помощ

Две от тризначките - Надежда и Вяра, признаха, че едвам свързват двата края и са стигнали до просешка тояга. "Живеем с 50 пауна да седмица", жалва се бившата брадърка и моли за помощ приятелите си в социалната мрежа.

Организация обещала, че ще помогне на известните благоевградчанки, които от няколко години живеят на прага на бедността в Англия. Те молят за помощ, но срещу призива си получиха грозни обиди и никой не им се притече на помощ.

Надежда пояснява, че със сестра ѝ са работили в голям магазин със договор, но накрая излязло, че заради проблем с договорите все едно са работили нелегално. "Като си потърсихме правата вече нямахме дом. Защото работих за 800 паунда, а моята сестра за 600 и където и да търсим работа след това ни казват, че нямаме легални документи и да си потърсим правата с адвокат.. Но като потърсим адвокат той казва: "Съжалявам, не искам да се меся там...Дано да вденете, че 30 години не ни разбраха в България", отвърна брадърката на своите последователи от родината, когато я попитаха защо не си потърси правата с адвокат или не започне нова работа.

За пореден път те потвърдиха, че не поддържат отношения със сестра им Любов, а в основата на всичко стои гаджето на победителката в риалити формата. Единствено той имал права върху банковата сметка на Любов, където се намирали и парите от печалбата. Двете сестри разкриха още, че третата е тръгнала по много лош път с наркотици и затова не искат да говорят с нея, пише Шоу блиц.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.

Свързани новини