Отидете към основна версия

41 790 36

Родна ясновидка предрече кога ще дойде краят на коронавируса

  • ясновидка-
  • пророчество-
  • предсказание-
  • коронавирус-
  • криза-
  • прогноза

Ванга ѝ е казала, че ще стане известна ясновидка

Ясновидката Ваня Станева е родена в Карлово. Тринадесет години работи като учител. През тежкото време, което настъпи в средата на деветдесетте години у нас, подобно на много други българи решава да потърси късмета си в чужбина.

Тръгва за Великобритания на 14 октомври 1995. Не знае дума английски, но в характера ѝ е да поема рискове. Пет години преди това, 4 април 1990 година в 11:10 часа тя влиза в стаята на пророчицата Ванга в Рупите и чува: „ Дошла си на земята, за да помагаш. Ще станеш известна, но животът ти няма да бъде лек. При теб ще идват много хора, но от мен запомни, никога не приемай повече от пет човека. Не се изморявай."

Разговорът с пророчицата продължава около петдесет минути, а думите ѝ се сбъдват. Днес Ваня живее в Лондон, но обикаля света: Америка, Украйна, Испания, Обединените арабски емирстства. Търсят я да лекува, предсказва, премахва магии. Два пъти е номинирана за първата от най-добрите ясновидки в света. Това се случва миналата година в Одеса и преди това в Киев.

В момента редица знаменити ясновидци са търсени с цел да се разбере кога ще приключи кризата, която тормози цял свят - коронавируса. Всички сме нетърпеливи животът да продължи по старому и търсим отговор на въпроса кога ще се случи това. Ваня, като много свои колеги по съдба, има отговор на този въпрос. Ето какво казва тя, цитирана от Шоу Блиц:

"Още щом чух и видях по телевизията за първия случай на заразен с коронавирус в Ухан, казах на съпруга си: Това ще се плъзне по света. Ричард подскочи: Не. То е само в Китай. За съжаление излязох права. Виждам, че 250 000 ще си отидат от тази земя до края на пандемията."

За продължителността на пандемията тя казва това: "Сега всички сме заключени, от август ще започнем малко повече да се движим напред-назад. Краят ще е след две-три години."

Въпреки мрачната прогноза, Ваня съветва следното: "Сега е моментът, в който хората трябва да започнат да се променят. Да се определят, какви ще бъдат в бъдеще: добри или лоши. Известно е, че коронавирусът поразява белите дробове, имунната система, мозъка. Трябва да престанем да се убиваме с думи, дела и войни. Когато си добър, имунната ти система е силна, а когато си зъл, лош към себе си и другите, тя се срива за 4-5 седмици. А това помага на вируса. За да получиш това, което искаш, трябва да дадеш от себе си. Ние сме в период на чистка, на промяна. Време е да спрем да се ядосваме, да се караме, това ни руши. Дано карантината, фактът, че сме затворени по домовете си, ни помогне да се пречистим от лоши мисли, да станем позитивни и щастливи. Колко пъти се усмихва човек на ден? Все сме умислени, забързани, мислим за пари, карира, а не за здраве, любов и щастие. Тези три неща сме ги забравили."

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 86 гласа.

Свързани новини