24 Април, 2020 13:37 41 652 36

Родна ясновидка предрече кога ще дойде краят на коронавируса

  • ясновидка-
  • пророчество-
  • предсказание-
  • коронавирус-
  • криза-
  • прогноза

Ванга ѝ е казала, че ще стане известна ясновидка

Ясновидката Ваня Станева е родена в Карлово. Тринадесет години работи като учител. През тежкото време, което настъпи в средата на деветдесетте години у нас, подобно на много други българи решава да потърси късмета си в чужбина.

Тръгва за Великобритания на 14 октомври 1995. Не знае дума английски, но в характера ѝ е да поема рискове. Пет години преди това, 4 април 1990 година в 11:10 часа тя влиза в стаята на пророчицата Ванга в Рупите и чува: „ Дошла си на земята, за да помагаш. Ще станеш известна, но животът ти няма да бъде лек. При теб ще идват много хора, но от мен запомни, никога не приемай повече от пет човека. Не се изморявай."

Разговорът с пророчицата продължава около петдесет минути, а думите ѝ се сбъдват. Днес Ваня живее в Лондон, но обикаля света: Америка, Украйна, Испания, Обединените арабски емирстства. Търсят я да лекува, предсказва, премахва магии. Два пъти е номинирана за първата от най-добрите ясновидки в света. Това се случва миналата година в Одеса и преди това в Киев.

В момента редица знаменити ясновидци са търсени с цел да се разбере кога ще приключи кризата, която тормози цял свят - коронавируса. Всички сме нетърпеливи животът да продължи по старому и търсим отговор на въпроса кога ще се случи това. Ваня, като много свои колеги по съдба, има отговор на този въпрос. Ето какво казва тя, цитирана от Шоу Блиц:

"Още щом чух и видях по телевизията за първия случай на заразен с коронавирус в Ухан, казах на съпруга си: Това ще се плъзне по света. Ричард подскочи: Не. То е само в Китай. За съжаление излязох права. Виждам, че 250 000 ще си отидат от тази земя до края на пандемията."

За продължителността на пандемията тя казва това: "Сега всички сме заключени, от август ще започнем малко повече да се движим напред-назад. Краят ще е след две-три години."

Въпреки мрачната прогноза, Ваня съветва следното: "Сега е моментът, в който хората трябва да започнат да се променят. Да се определят, какви ще бъдат в бъдеще: добри или лоши. Известно е, че коронавирусът поразява белите дробове, имунната система, мозъка. Трябва да престанем да се убиваме с думи, дела и войни. Когато си добър, имунната ти система е силна, а когато си зъл, лош към себе си и другите, тя се срива за 4-5 седмици. А това помага на вируса. За да получиш това, което искаш, трябва да дадеш от себе си. Ние сме в период на чистка, на промяна. Време е да спрем да се ядосваме, да се караме, това ни руши. Дано карантината, фактът, че сме затворени по домовете си, ни помогне да се пречистим от лоши мисли, да станем позитивни и щастливи. Колко пъти се усмихва човек на ден? Все сме умислени, забързани, мислим за пари, карира, а не за здраве, любов и щастие. Тези три неща сме ги забравили."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Осман

    25 58 Отговор
    Искам Герб винаги да е на власт в БГ
  • 3 miro

    20 27 Отговор
    тази да ходи в тъмницата
  • 4 Лъжкиня

    32 9 Отговор
    Само гледа как да излъже за да вземе парите. Колко хора са забогатяли от лъжите. Но нали знаеш раждаш се чист докато обществото и системата не те трансформират в дете на дяволът. Грях е да лъжеш за да печелиш слава , власт и пари. Бог не прощава на лъжците. Знаете къде ще ги прати.
  • 5 Да си

    30 9 Отговор
    беше останала даскалица госпожа "врачката" !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чичак

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чичак":

    Нема
  • 8 456

    42 3 Отговор
    Като,е толкова добра защо НЕ предрече корона вируса,а сега казват кога ще си отиде? Нито един"гадател,екстрасенс и прочие" дума не каза преди за възможната поява на вируса. Спрете да правите реклама на шарлатаните.

    Коментиран от #19

  • 9 Шарлатанка

    33 4 Отговор
    Те до сега са 200000 тя 250к :)! Овца, поне чети малко, свинския грип е взел около половин милион в началото за година. Шарлатанка. Да ги съдят такива измамници. Срам няма.
  • 10 Чернобил

    20 4 Отговор
    Някога тези ги горяха на клади...
  • 11 Астролога Асен Арсов

    25 4 Отговор
    Нещо не можаха да предрекат кога ще почне епидемията, но сека всякакви ясновидки, врачки, баячки и квачки се надпреварват да предричат кога ще свърши. Тъй като съм голям астролог, ето какво показаха звездите: Вирусът ще изчезне когато един велик вожд си признае за къщата в един красив средиземноморски град.
  • 12 Българан Балкански

    15 1 Отговор
    Тцтцтц, бреей, не знаех, че Ванга и лицензи за ясновидство раздавала. Госпожата що се мъчи в Лондон да знахарства. Да иде из безкрайните руски простори, автономия и простотии и направо ще я коронова за Кралица.
  • 13 Много станаха тези...!

    13 0 Отговор
    Да пази Бог, но затова, че е била смела , без да знае английски и отива в Англия, има и от тях доста..! (Не харесвам,, гледачки,, не ми действат добре...! Свят шарен-куриози разни...!)
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ръмпези

    19 6 Отговор
    НА БОРИСОВ ЩО НЕ СЕ СРИВА ИМУННАТА СИСТЕМА, КАТО ТОЛКОВА МРАЗИ ХОРАТА...ДАЖЕ ИЗПИТВА УДОВОЛСТВИЕ...
  • 16 волен сидеров

    13 1 Отговор
    я се скрий лъжкиня-манипулаторка
  • 17 номад

    9 1 Отговор
    лелчето мие тоалетните в ук за 4,5 на час няма време да се рови в нета и да види че 191к уж са починали а и не му разбира на телефона
  • 18 Опасност

    11 1 Отговор
    Предлагам тия да се следят дали са познали и ако не затвор, аман от мошеническа сган, за лъжата решетки, да излъжеш един, да речем е нормално, ама като излъжеш една камара народ си е чиста гавра. Да се криминализират астролози, гадатели, врачки, оракули и т.н.

    Коментиран от #20

  • 19 Е да де

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "456":

    Не само нема спрат, ами даже очаквам Тренчева да ни пробута некой астрологизми, мошеници
  • 20 456

    9 0 Отговор

    До коментар #18 от "Опасност":

    Ако не се лъжа това нещо преди години в Румъния го въведоха със закон както и врачките да имат касов апарат и да си плащат данъците.
  • 21 Именно

    11 0 Отговор
    Не само, че са мошеници, ами и всичко си затваря очите, че са в сивия сектор. Прав си, данъци не плащат, лъжат, и даже ги рекламират, а веднъж не съм чул полиция да ги провери колко са законни действията им
  • 22 Само веднъж

    10 0 Отговор
    От господари на ефира изловиха оная пълничката как се изгаври с онкоболна жена
  • 23 А бе

    2 4 Отговор
    Аз и без да съм ясновидец мога да ви кажа същото. И стига с тая Ванга. Лятото бях да видя рупите и освен топлия извор нищо друго не ми хареса. Освен това там е нетърпима жега през юли и не знам местните как издържат.

    Коментиран от #31

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Цецо Цветанов

    1 4 Отговор
    Браво факти. Интелигентна статия

    Коментиран от #26

  • 26 Недоклатена

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Цецо Цветанов":

    Тая ми е близначка
  • 27 Да бъдем хора

    4 3 Отговор
    Психично болните трябва да се лекуват

    Коментиран от #35

  • 28 Алфа Ромео

    6 1 Отговор
    Това го казаха още 700 врачки, знахари, месии, ясновидци, общи приказки, заучени фрази.
  • 29 ФАКТ !!!

    7 0 Отговор
    Не е важно дали вярвате или не в ясновидци !!! Тази жена казва самата истина !!! ТРЯБВА да си променим мисленето в положителна посока и да станем добри едни към други !!! Напоследък станаха много убийства на жени !!! Мъжете не се промениха в 21-век да бъдат съвестни и отговорни,както и много жени !!! МОРАЛЪТ е на ПЪРВО МЯСТО !!!

    Коментиран от #33

  • 30 fatal bazooka

    5 0 Отговор
    От коя лудница я пуснаха до последно нареждане тази ?След отмяна на самоизолацията обратно 😂😊
  • 31 Епа

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "А бе":

    Всичко, което се знае за Ванга и аналозите и е, че простотиите им, служат на невежите за да ахкат, охкат, да се възхищават на мошениците, а че не са довели поне един път, до нещо положително за човечеството, на никой не му прави впечатление. До сега не съм чул за статия от сорта на :- ,,Благодарение, на предсказанието на гадателката, беше спасен човешки живот,,! Няма и да чуем подобно нещо, но и невежите не се интересуват от такива неща, тях очевидно ги интересува да поддържат измамата, и да са впечатлени. Въобще, това си е чист интелектуален упадък.......
  • 32 ПРОРОКА

    4 3 Отговор
    Светът отдавна трябваше да премине от пазарна икономика към социална икономика.При пазарната икономика хората работят за икономиката, а при социалната икономика икономиката работи за хората.При пазарната икономика хората са просто един осигурителен номер в НОИ.А при социалната икономика хората имат лица.Вируса дойде за да покаже, че хората не са един осигурителен номер, а че са лица.Тези лица сега се крият зад маски.Но когато светът премине към социална иконамика изцяло, тогава маските ще паднат и ще грейнат красиви и усмихнати човешки лица.Вируса ще бъде победен, когато хората направят своя окончателен избор към социалната икономика.
  • 33 Аз съм за

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "ФАКТ !!!":

    Обаче се питам що за морал е това да поднасяш на хората такива лъжи за гадателки и т.н. не може просто така да се промиват мозъци и да се очаква от тях да бъдат добри и състрадателни. Моето мото е :-,,НЕ ЛЪЖИ, ЗА ДА БЪДАТ ХОРАТА ДОБРИ,, , а как да стане това като журналистите вместо да помогнат като не заблуждават хората те правят обратното
  • 34 ТОП МОДЕЛА ЦЕЦО

    0 0 Отговор
    ЦЕЦО ГУМЕНКАТА КАКВО ЩЕ ИЗКВИЧИ ПО ВЪПРОСА ?
  • 35 Ууууууф пак ли ама че куку

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Да бъдем хора":

    Психо болните трябва да се ИЗлекуват, а не лекуват !

    Причините за тва човек да е психо болен са следните:
    Липса на разбирателства в семейството
    Липса на нормално самочувствие
    Липса на работа, която да дава щастие , удовлетворение и изобщо мотиви !
    Липса на достатъчно или повече финанси !
    Липса и на други неща от живота !!!
  • 36 Извънреден коментар на един БебчУ

    2 0 Отговор
    Ванга е предсказала че света ще се промени след 2020 и идеята ще е от Русия, Китай или Индия !
    Знайни и незнайни пророци са казали че България ще "занимава света" с духовенството !



    Всички знаем че единствената, типично българска и оригинална БОГиня на българското е ТАНГРА !
    През многото периоди на древността си, българското когато се е променяло и развивало, още преди да е създадено в територията на Балканският полуостров, не е имитирало еди кой си период от миналото си, а се е действало по оригинален начин !