Отидете към основна версия

14 309 22

Поп фолк певица се отказва от пеенето, за да стане учителка

  • димана-
  • поп фолк певица-
  • уччител-
  • музика-
  • пловдивско училище

Ще преподава в пловдивско училище

Поп фолк певицата Димана мисли сериозно да се откаже от кариерата си на известна чалга певица. Славата вече не блазни пайнерката, а извънредната ситуация в страната и забраната за културни прояви наклонили още повече везната към това нейно решение, пише сайтът plovdiv24.bg.

Певицата вече знае по какъв начин ще изкарва прехраната си, след като спре да ходи да пее по кръчмите. Нейното решение със сигурност е изненадало и разочаровало нейните почитатели.

Димана продължава своята педагогическа дейност. След дипломирането си в специалност Музикална педагогика в Пловдивския университет, изпълнителката започна работа като преподавател по музика в училище “Княз Александър І“ в Пловдив.

“След въвеждането на дистанционното образование, часовете ни са изцяло онлайн. Радвам се, че имам възможност да общувам отново с децата, защото това много ме зарежда“ – откровена е тя. Надеждата ѝ е, че през септември отново ще се съберат всички заедно в класната стая.

Именно като преподавател вижда бъдещето си певицата, пише Шоу блиц. През последната година-две тя не разчита на доходи от музикалната ѝ кариера, а разви собствен бизнес в Пловдив като маникюристка.

Тя обаче, няма да остави изведнъж певческата си кариера. Подготвила е ново поп фолк парче, а също така и народна песен, които се надява да представи съвсем скоро.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.

Свързани новини