Отидете към основна версия

6 719 10

Рецепта за вечеря: Панирани пилешки пържоли

  • пилешки-
  • пържоли-
  • кашкавал-
  • панирани-
  • какво да сготвя

С кашкавал

Снимка: Shutterstock

Необходими продукти:

1 бр. пилешки гърди

сол

черен пипер

1/2 бр. пилешки бульон

1 яйце

1 с.л. брашно

50 гр. кашкавал

1 връзка магданоз

Начин на приготвяне:

Измийте месото и го нарежете на отделни пилешки пържоли.

Овкусете със солта, черния пипер и пилешкия бульон.

Разбийте яйцето в чиния. Добавете към него настъргания кашкавал и магданоза, нарязан на дребно.

Оваляйте пържолите от двете страни в брашното.

Потопете в яйцата и изпържете панираните пържоли в горещо олио до готовност.

Извадете панирани пилешки пържоли с кашкавал върху кухненска хартия.

Сервирайте панираните пилешки пържоли с кашкавал, докато са топли.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.

Свързани новини