Отидете към основна версия

6 321 10

Михаела Филева показа кой я прави щастлива (СНИМКИ)

  • михаела филева-
  • приятел-
  • гадже-
  • щастие-
  • почивка-
  • море

Певицата се радва на лятото в компанията на приятеля ѝ Стефан

Михаела Филева показа гордо кой е виновникът за широката ѝ усмивка. Дълго време изпълнителката криеше самоличността на своята половинка, пазейки личния си живот далеч от медийното пространство, но постепенно реши да представи на своите верни фенове партньора си.

Неговият образ постепенно започна да се появява в някои от 24-часовите сторита, които споделяше в личния си Инстаграм акаунт, а впоследствие ликът му заемаше място и в снимките, редящи се по стената на профила ѝ, пояснява life.dir.bg.

Днес вече не е никаква тайна, че той се казва Стефан и той работи като маркетинг мениджър в голяма компания. А в последната си публикация в Инстаграм брюнетката пише "Моето щастие си има име".

Михаела качи галерия от две снимки, разкриващи морската ѝ почивка, в която неин верен спътник е любимият ѝ. На кадрите се вижда, че двамата са се отдали на плаване с яхта, наслаждавайки се високите температури, слънчевите лъчи и природата в близост до брега.

"Родена с късмет", гласи един от хаштаговете, с които Филева е отбелязала своята публикация.

 

На изображенията, заснети на борда на плавателния съд, бившата съдийка от музикалното риалити предаване "Гласът на България" носи небесносиня лятна рокля от нейния собствен мърч с къс ръкав и щампа на гърдите, изобразяваща нейна снимка, която е пристегната в талията с тесен черен колан. Косата ѝ е прибрана на висока опашка, а отпускарската ѝ визията се допълва от чифт обеци - тип "халки" и тъмни очила.

На първата фотография тя позира сама пред обектива, но на следващата към нея вече се е присъединил и Стефан.

Една от страстите на двойката са пътуванията, затова при всяка изскочила възможност, те стягат куфарите и се отправят към някоя дестинация. В края на миналата година те отлетяха заедно за Южна Африка, където посрещнаха 2020 г.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини