Отидете към основна версия

12 656 17

Цветът на котката влияе на съдбата на семейството

  • котка-
  • цвят-
  • съдба

Пухкавите домашни любимци могат да повлияят на съдбата ни и идват с определена мисия в нашия живот

Снимка: Shutterstock

Мистиката около котките винаги е била силна още от древни времена. Някои твърдят, че котките обитават паралелни светове, до които ние хората нямаме достъп. Други пък твърдят, че пухкавите домашни любимци могат да повлияят на съдбата ни и идват с определена мисия в нашия живот. Каква е ролята на котката, зависи от цвета ѝ, защото именно цветът определя и енергията на животното, разказва actualno.com.

Бял – котката ще ви донесе здраве и дълголетие. Тези котки са лечители. Напълно е възможно вече сами да сте открили това, защото ако имате бяла котка тя със сигурност обича да лежи в скута ви и да мърка. Смятате че си почива? Точно обратното – тя ви лекува от болести и ви зарежда с енергия.

Черен – още в миналото черните котки са спътници на вещици и магьосници. Това е така, защото тези писани носят силна защита. Черната котка пази дома ви от зли сили и проклятия и ви учи как сами да се пазите от неприятностите.

Рижа – котките, които носят в себе си енергията на слънцето. А заедно с нея те ще донесат и богатство в дома ви. Сами ще се чудите на късмета, който ще ви сполети, след като тази топка влезе в дома ви.

Сив – тези на пръв поглед скромни писани имат най-важната мисия. Те внасят любов и уют в дома и действат успокоително на стопаните си. В къща, в която се е настанила сива котка цари стабилност и хармония.

Колор пойнт – това е цвят, който има лека окраска – светло тяло и по-тъмни лапи, опашка, уши или муцунка. Тези котки носят дълголетие на своите собственици. И не само – ако имате такава котка то имате всички шансове за сериозни успехи във вашия бизнес.

Трицветна – хората смятат, че ако една такава котка сама прекрачи прага на дома ви с нея идва и щастието. Неприятностите ще ви заобикалят, отношенията ще са хармонични, а доходите ви ще се увеличат.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 32 гласа.

Свързани новини