Отидете към основна версия

7 018 23

Ани Цолова се похвали с нова престижна длъжност

  • ани цолова-
  • водеща-
  • журналист-
  • преподавател-
  • нбу

Бившата водеща става преподавател

Ани Цолова си каза "Сбогом" с медиите. След дълго време далеч от екрана, бившата телевизионерка от някои от най-големите ни телевизии, вече има ново поприще – учителството. Цолова напусна последната си медия тихомълком и въпреки големите обещания за старт на нови и големи проекти, потъна вдън земя.

Явно късметът на червенокоската не се е усмихнал така, както на колежката ѝ Мариана Векилска, и на Цолова ѝ се е наложило да си потърси друго препитание. Припомняме, че Векилска напусна телевизията, в която работеше от 20 години, за да започне нещо ново в чужбина, което по нейни думи, няма нищо общо с медиите. Година и половина по-късно обаче тя се завърна на екран с подвита опашка, изтъквайки аргумента, че е редно да продължи да прави това, в което е най-добра. Трибуна за изява ѝ даде БНТ, а Векилска има собствено ежедневно следобедно предаване.

Цолова пък обърна чисто нова страница в живота си и вече ще е преподавателка. Повечето учители и преподаватели у нас се жалват, че заплатите все не са им достатъчни, но бившата екранна половинка на Виктор Николаев е решила да се пробва и в тази сфера. Тя ще преподава на първокурсниците в Нов български университет. Ани Цолова ще води специален курс, наречен "Ораторът в мен".

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.

Свързани новини