Отидете към основна версия

12 362 30

Рачков се вози на раздрънкан "Опел", но...

  • димитър рачков-
  • анита димитрова-
  • кола-
  • автомобил-
  • подарък

Макар да е с возило от миналия век, Рачков разполага с личен шофьор

Само преди дни стана ясно, че Димитър Рачков е подарил на 21-годишната си ексцентрична половинка Анита нов автомобил „Мини Купър” за 80 бона, а самият той се вози в 30-годишен раздрънкан „Опел”.

Таратайката си обаче комикът не управлява лично – наел си е шофьор. Водачът на жълтото возило изпълнява и ролята на асистент на знаменития си работодател – практика, която въведе преди години естрадната прима Лили Иванова.

Преди дни 48-годишният актьор изскочил от входа на Народния театър, дегизиран с тъмни слънчеви очила. На паркинга до храма на Мелпомена го чакала старата кола, която в миналото вероятно е била такси. Рачков се настанил на предната дясна седалка и наредил на шофьора да кара към бул. „Стамболийски”. Сивокосият мъж хванал здраво волана, дал газ и потеглил, като междувременно разменил няколко думи с началника си.

Когато жълтият автомобил подминал църквата „Света Неделя” и се озовал на улицата, носеща името на бивш премиер и лидер на БЗНС, комикът отново дал указания на водача. Колата се понесла още 200-300 метра и спряла пред ресторант за бързо хранене. Там ексводещият на „Господари на ефира” и „Маскираният певец” дал пари на шофьора си и му заръчал какво да купи, пише "Уикенд".

Мъжът слязъл, сложил предпазна маска на лицето си и влязъл в заведението за бързо хранене. Няколко минути по-късно се появил на улицата с найлонова торба в ръка и храната за известния му шеф.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 24 гласа.

Свързани новини