Отидете към основна версия

12 138 27

Пратка на кашкавал и краставица се счита за сексуален тормоз в Турция

  • сексуален тормоз-
  • кашкавал-
  • краставици-
  • отмъщение-
  • турция

Кашкавалът или кашарът са все имена на сирене, но могат да се използват и като унизителен термин за жени, избиращи безразборно сексуалните си партньори

Снимка: Shutterstock

Учителка се оказа в беда, след като изпрати кутия с кашкавал и краставица на своя колежка, съобщи в. „Сабах“, цитиран от actualno.com. Прокурорите в Истанбул повдигнаха обвинение срещу Туджба Ч.., след като тя ангажирала двама ученици да доставят пакет с хранителните продукти на колежката ѝ Есра Ш., с която били в лична вражда. Есра Ш. подала жалба срещу колежката си, след като получила доставката на 7 май.

Туджба Ч. по-рано твърди, че е била малтретирана от Есра Ш. и решила да отмъсти. Прокурорите заведоха дело по обвинение в сексуален тормоз срещу учителката, което може да доведе до осъждането ѝ на до три години затвор.

Кашкавалът или кашарът са все имена на сирене, но могат да се използват и като унизителен термин за жени, избиращи безразборно сексуалните си партньори. Предвид този контекст се смята, че придружаващите пратката краставици формират изчерпателно послание.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.

Свързани новини