Отидете към основна версия

5 948 19

Разделени влюбени се срещнаха отново след 14 години и...

  • любов-
  • връзка-
  • раздяла-
  • дете-
  • медицина-
  • чудо-
  • история-
  • разказ

Прекрасно и неочаквано чудо възродява по невероятен начин връзката им

Чували сме, че истинската любов никога не умира. Историята на тази двойка е най-явното доказателство за това твърдение. Бившите съпрузи от нея се срещат случайно след 14 години раздяла и животът им се променя радикално, предава jenata.blitz.bg.

Когато Карън е на 17 години, а Сам на 25, се срещат в пъб в английския град Рамсгейт. Скоро двамата разбират, че не могат да живеят един без друг и сключват брак.

Двете години брак били най-щастливите дни в живота им. Щастието им обаче бързо било разрушено от първите проблеми, когато младата жена разбрала, че не може да има деца.

Лекарите така и не успели да открият причината за това. Те обаче били категорични, че за жалост Карън никога няма да може да има деца

Съкрушената жена не искал да казва на Сам, че е безплодна и решила да постъпи по друг начин. Заявила му, че не го обича и се сбогувала с него. Това била най-отвратителната лъжа в живота ѝ, но тогава смятала, че постъпва по правилния начин.

Сърцата и на двамата били разбити от мъка.

След развода Сам се преместил в Лондон, оженил се и му се родила прекрасна дъщеричка на име Пери. Карън също се омъжила, но и този ѝ брак не просъществувал дълго и през 2010 г. отново се развела.

През 2013 г. Карън отишла на лекар, защото била решена да се подложи на изкуствено осеменяване. Но специалистът ѝ казал, че няма смисъл, защото шансовете ѝ да стане майка са почти нулеви.

Една вечер през 2016 г. Сам изненадващо попаднал на профила на Карън във Фейсбук. Преди 3 години той се бил развел с втората си съпруга, защото така и не успял да забрави голямата си любов.

Като я открил в социалната мрежа, побързал да ѝ пише. Няколко седмици по-късно двамата се срещнали в Лондон на вечеря, дълго време разговаряли и решили да се съберат отново.

Само месец по-късно Сам неочаквано направил предложение на Карън. А през септември 2016 г. той се преместил в Кент, за да живее с любимата си. След 14 години раздяла двамата разбрали, че чувствата им не са се променили и били изпълнени с решителност да започнат отначало.

Това обаче далеч не е най-удивителното събитие в историята им. Макар медиците били категорични, че Карън е безплодна, през 2017 г. тя неочаквано забременяла. При това по естествен път.

На 10 март 2018 г. се ражда дъщеря им Луиза. Момиченцето е кръстено на името на пъба, в който Сам и Карън се запознават. Когато Луиза станала на 6 месеца, мама и татко отново се оженили.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.

Свързани новини