Отидете към основна версия

8 022 9

Маца си купи къща в Балкана

  • милена маркова-маца-
  • милена маркова-
  • актриса-
  • купи къща-
  • балкана-
  • троянския балкан

Сега поне имам къде да бягам, споделя актрисата

Комедийната актриса Милена Маркова-Маца си е купила къща в Балкана, похвали се самата тя. По време на пандемията тя е останала без ангажименти и сега се е отдала на новата си придобивка, пише вестник "Телеграф".

Така тя става втората актриса, след колежката си от Сатирата Албена Михова, която си взе къща в Троянския Балкан.

“Концентрирала съм се да изпълня една повече от 20-годишна мечта. Имахме малко парче земя до София, на което нищо не можеше да се направи. Продадохме го и си купихме къщичка в Балкана. Сега поне имам къде да бягам. Ще си се занимавам с нея, ще си направя градинка с домати, краставички, мерудийка”, споделя актрисата.

Отскоро тя е в отбора на блондинките. Отдавна искала да се изруси, но все не улучвала цвета и опитите ѝ били несполучливи. Това лято 43-годишната актриса е имала само едно представление, а сега на 18 октомври ѝ предстои още едно – “Лъжата” с Асен Блатечки, Койна Русева и Стефан Иванов. “Не съм разпределена в нов спектакъл, нищо не се поставя, голяма стагнация е. Не взех никаква помощ като свободен артист, одобриха ме за кредит, но трябва да го върна. С тия пари трябваше да изкарам цяло лято”, споделя още Маца.

Тя е омъжена за колегата си Орлин Карагьозов, двамата имат син, който носи неговото име. Тийнейджърът бленува да става кинорежисьор. “Иска да учи в чужбина и ще трябва да продавам я ляв, я десен бъбрек”, шегува се звездата от “Аламинут”.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.

Свързани новини