Отидете към основна версия

6 308 8

Цеца Величкович пусна трогателни СНИМКИ на своя син и внук

  • цеца величкович-
  • цеца ражнатович-
  • внук-
  • сръбска певица-
  • велко ражнатович-
  • желко ражнатович

Сръбската певица не спира да споделя щастието си със своите почитатели

Сръбската певица Цеца Величкович несъмнено прелива от щастие, а причината за това е нейният внук.

Тази година изпълнителката прибави към своите многобройни титли и тази на горда баба, след като синът и снаха ѝ ѝ поднесоха възможно най-хубавия подарък за нейния 47-ми рожден ден. В началото на юни т.г. младите съпрузи се сдобиха с първородна рожба, която по-късно обявиха, че ще носи името Желко, отдавайки почит на покойния му дядо, който бе застрелян в Белград през 2000 година.

Радостта на звездата, че има внук не беше помрачена дори от факта, че в продължение на 14 дни не можеше да види бебето, заради карантината която ѝ бе наложена, след като бе диагностицирана с Covid-19. В онзи момент медиите в западната ни съседка писаха, че популярната брюнетка се е заразила с вируса, след като е имала контакт с болен човек на празненството по случай раждането на момченцето.

Сега тя е напълно здрава и разполага с възможността да прекарва повече време със сина на Велко и Богдана, като не спира да споделя с последователите си в социалните мрежи силните емоции, които изпитва.

Последните снимки, които сръбската звезда публикува в Instagram, показват двамата ѝ най-любими мъже - сина и внука ѝ.

На кадрите 23-годишният боксьор позира пред фотографския обектив гол до кръста, а в погледа му, отправен към детето, ясно се чете любов. Момченцето също се усмихва широко на баща си, облечено в червен кариран панталон и блуза с дълъг ръкав, върху която му е вързан светлосин лигавник.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини