Отидете към основна версия

8 946 22

5 зодии са най-склонни да станат серийни убийци

  • сериен убиец-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • престъпление-
  • убиец-
  • убийство

Защо следните зодии попадат в една от най-черните статистики?

Снимка: Shuttterstock

Едва ли някой нормален човек иска да открие своята зодия сред този списък. Статистиката обаче посочва, че има 5 зодии, от които серийните убийци са най-много по брой.

Разберете кои точно са те и защо точно тези зодии:

Близнаци

Близнаците имат две лица - едно прекрасно, чаровно, забавно и с чисто сърце и едно, което е тъмно, емоционално, обидчиво и злопаметно. Те са зодията, която най-често примамва с добро, за да извърши престъпление после. Статистически, те са зодията, която най-често апелира в съда, че е с раздвоение на личността, пише actualno.com.

Дева

Девите са практични, надеждни, структурирани и систематизирани. Те изпoлзват погледа си за детайл и прецизността си, за да извършват престъпления. Статистически, техните престъпления са лесни за забелязване, защото следват едни и същи стъпки.

Стрелец

Стрелците са фенове на тръпката и адреналина. Извършването на престъпление ги изпълва и те успяват да използват чара, хумора и характера си, за да успеят. Стрелците, обаче, са директни и арогантни и често сами се хвалят или признават за извършеното.

Риби

Риби са емпатични и това може да се обърне наобратно – те често извършват престъпления, защото не могат да се отърсят от натрупаната болка от хората и затова започват да я причиняват на останалите. Рибите са гениални, гъвкави и прецизни. Хора от зодия Риби са много добри лъжци. Статистически, те са зодията, от която най-трудно се „хващат“ или те доброволно си признават извършеното.

Скорпион

Скорпионите са всеизвестни със злите си, злопаметни характери. Статистически, те извършват най-вече престъпления от страст – обикновено от любов или омраза, свързвана с любов. Те са садисти и безмилостни. Това не значи, че най-добрият ви приятел или близък човек е потенциален убиец. За това се изискват доста повече неща от това да си роден в определен месец. В крайна сметка, обаче, ако ги видите да носят лопата и найлонови чували е добре да се замислите и да ви светне червената лампичка, че нещо не е наред.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 12 гласа.

Свързани новини