Отидете към основна версия

5 509 18

Деми Мур на 58 (СНИМКИ)

  • деми мур-
  • актриса-
  • рожден ден

Актрисата, която живее по собствени правила

Снимка: shutterstock

Деми Мур, посреща своя 58-и рожден ден. Макар актрисата да изглежда на не повече от 40 г., това е самата истина.

Много хора се питат как така не се срамува да признае за корекциите си, но истината е, че според нея жените, още повече знаменитостите, така или иначе биват подлагани на критика, независимо дали ще се възползват от услугите на пластичната хирургия, или ще оставят блясъка им постепенно да изчезне. Ето защо Мур заявява, че най-важният урок, който някога е научила, е, че човек трябва да живее по собствените си правила, без да плаща данък "обществено мнение". Именно това прави самата тя, а философията ѝ на живот не оставя място за никакви съжаления, нито пък угризения, пише сайтът life.dir.bg.

Отбелязвайки празника на красавицата от големия екран, ще се запознаем с някои факти от личната ѝ история.

Междувременно бракът на Деми с Фреди постепенно се разпада и в крайна сметка всеки поема по своя път. Тя обаче решава да запази неговата фамилия, защото в кредите на редица филми фигурира с нея.

Останалите заглавия, в които се снима, са добре познати на всеки. Трябва да се спомене обаче, че едно от най-големите ѝ професионални постижения идва с ролята на Ерин в "Стриптийз", за която получава рекордния хонорар от 12 милиона дола, превърнал я в най-скъпоплатената актриса в Холивуд за онова време.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини