Отидете към основна версия

22 318 13

Ето кой ще бъде жури в новия сезон на "България търси талант"

  • българия търси талант-
  • славена вътова-
  • жури

Въпреки недоволството срещу Славена Вътова, тя все пак отново ще е на малкия екран през пролетта на 2021 година

Славена Вътова отново ще е жури в новия сезон на “България търси талант”. Миската ще избира оценява участници в компанията на Катето Евро, критичният Любен Дилов – син и безкомпромисният Ицо Хазарта. В седмия сезон на шоуто, което ще се излъчи през пролетта на 2021 г., освен с ДА и с червен бутон, всеки от четиримата разполага и с по един златен бутон. От продукционния екип издадоха, че още в първия снимачен ден е ударен първият златен бутон, с което един от талантите е изпратен директно на финалите.

Вътова дразни зрителите още от миналата година, когато хората се възпротивиха на подвизаването ѝ в предаването. Въпреки недоволството срещу Славена, тя все пак отново ще е на малкия екран през пролетта на 2021 година.

Шоуто си има и ново бляскаво студио, с много повече видео стени, а всеки от журито стои на отделна маса и на по-голямо разстяние от колегите си. За един от най-важните и задължителни елементи в шоуто - доброто настроение и смеха в залата, ще се погрижи невероятният тандем водещи на „България търси талант“ – Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини