Отидете към основна версия

10 690 41

Милица Гладнишка предизвика скандал в мрежата със свой коментар

  • милица гладнишка-
  • коментар-
  • социални мрежи-
  • скандал

Тя направи много хаплив коментар за актьора Петър Байков, който направи фурор в "България търси талант"

Милица Гладнишка предизвика голям скандал в социалните мрежи, след като изрази мнението си за роден наш талант по доста ироничен начин.

Пеещата актриса, която в последните години често се изявява и в хитовите риалити формати у нас, направи много хаплив коментар за актьора Петър Байков, който направи фурор в "България търси талант" миналата година.

"Скъпи приятели, споделям с вас по какъв начин реагират някои популярни актьори на таланта на младите. Вие какво мислите за тази реакция?", написа Байков в профила си, споделяйки със своите последователи поста на Гладнишка.

Коментарите от феновете му пък, са повече от красноречиви. "Не ѝ прави чест! Не съм вярвала, че точно тя ще падне толкова ниско, покосена от злоба, но завистта не прощава на никого. Това може само да те мотивира. Дерзай!", гласи един от тях.

А в друг се казва: "Твоят талант е очеИзваден! Хич да не ти пука, ама хич! И дъщеря ми те обожава! Желаем ти много много успехи, в което съм сигурна, че ще имаш!", а също и "Не обръщай внимание, подминавай злобата с усмивка, когато човек е талантлив ще среща много злоба характерна национална черта ни е. Завист му казват".

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 18 гласа.

Свързани новини