Last news in Fakti

18 Ноември, 2020 18:12 10 661 41

Милица Гладнишка предизвика скандал в мрежата със свой коментар

  • милица гладнишка-
  • коментар-
  • социални мрежи-
  • скандал

Тя направи много хаплив коментар за актьора Петър Байков, който направи фурор в "България търси талант"

Милица Гладнишка предизвика голям скандал в социалните мрежи, след като изрази мнението си за роден наш талант по доста ироничен начин.

Пеещата актриса, която в последните години често се изявява и в хитовите риалити формати у нас, направи много хаплив коментар за актьора Петър Байков, който направи фурор в "България търси талант" миналата година.

"Скъпи приятели, споделям с вас по какъв начин реагират някои популярни актьори на таланта на младите. Вие какво мислите за тази реакция?", написа Байков в профила си, споделяйки със своите последователи поста на Гладнишка.

Милица Гладнишка предизвика скандал в мрежата със свой коментар

Коментарите от феновете му пък, са повече от красноречиви. "Не ѝ прави чест! Не съм вярвала, че точно тя ще падне толкова ниско, покосена от злоба, но завистта не прощава на никого. Това може само да те мотивира. Дерзай!", гласи един от тях.

А в друг се казва: "Твоят талант е очеИзваден! Хич да не ти пука, ама хич! И дъщеря ми те обожава! Желаем ти много много успехи, в което съм сигурна, че ще имаш!", а също и "Не обръщай внимание, подминавай злобата с усмивка, когато човек е талантлив ще среща много злоба характерна национална черта ни е. Завист му казват".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    29 26 Отговор
    Тая пък май яко завижда . Каква е , че коментира . Май е яд , че момчето е по талантливо от нея .
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 27 Отговор
    поредната злобна злато търсачка

    Коментиран от #26

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Милица

    23 24 Отговор
    е бидон, не става за боцкане...
  • 5 Ники

    22 18 Отговор
    Момчето е признат от Дисни и Холивуд! Честен, възпитан и скромен за гигантския си талант. Къде е тръгнала тая... Каквото и да пишат някои злобари, таланта и любовта на феновете му няма как да му вземат.
  • 6 йокин

    27 17 Отговор
    Не бях сигурен,чукнах Уикипедия,СЪЩОТО МОМЧЕ,гледахме го цялото семейство,радвахме му се,се едно е наше,то е наше де,БЪЛГАРЧЕ.Да ме извини г-жата,но има само цици,а не талант.
  • 7 Григор

    21 18 Отговор
    След тази ненужна постъпка, репутацията на тази жена е срината до основи... Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
  • 8 Гост

    16 21 Отговор
    Някой от вас гледал ли е филм озвучаван от него? АЗ ОПИТАХ! Ами това не се гледа ( по скоро не се слуша ) - тази концепция е отвратителна

    Коментиран от #11

  • 9 Лиа

    11 15 Отговор
    А поне извини ли се в крайна сметка? Поне да си запази грам достойнство?
  • 10 Гост

    18 23 Отговор
    Петър е световнопризнат актьор и звезда. Да не говорим колко е силен в социалните мрежи, има фенове от десетки държави.. Тази много сбърка и загуби много с това.
  • 11 Гостенка

    17 12 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Дисни са! И затова го признаха пред цял свят! Далеч съм от мисълта,че сте по-компетентен от тях. Злобна душа.
  • 12 Дидо

    16 19 Отговор
    Войната е спечелена вече. и всички знаем от кого. Баба меца може само даа се извини, но всички видяхме, че ниското й ниво не стига до там.
  • 13 БРАВО

    17 17 Отговор
    Петър наистина е голям талант......Гледах го във формата по телевизията.....А Милица е най-добре ,да поднесе извиненията си към него....ПУБЛИЧНО.....
  • 14 Миша

    11 18 Отговор
    Разбита репутация. Кой я накара така да се очерни?
  • 15 Мила

    16 19 Отговор
    Милица е СМАЗАНА!!! СМАЗАНА!!! Публично унижена от всичките си доброжелатели. И всичко си го предизвика сама.
  • 16 Медуза

    19 18 Отговор
    Нейният проблем е, че този младеж влиза на нейна територия. Милица озвучава филми и сериали, а този Петър с неговият талант да дублира с мъжки и женски глас, което е уникално-я кара да мисли, че той й взима хляба.
  • 17 НАДЕБЕЛЯВАТ ..ОСТАРЯВАТ

    15 17 Отговор
    И КАТО НИКОЙ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. ..ИЛИ СЕ РАЗГОНВАТ ИЛИ СЕ ОЗЛОБЯВАТ! !!
  • 18 Артист

    16 17 Отговор
    Браво Милице,не им цепи басма на тия задници.Ти си знаеш колко си добра,ма и аз знам :)
  • 19 Милица е ВЪН

    17 17 Отговор
    Милица сама се защитава и тук... Вие сериозно ли? Вижте коментарите под поста във Фейсбук, истината е там и всички я знаем. Злобарка. Ако не беше добър, нямаше да го споменава. Страх от таланта му.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Срам

    14 14 Отговор
    Милица нарушава всякакви морални и нравствени норми. Сигурна съм, че никой от колегите й не я подкрепят в случая. Кой би се асоциирал с нея след това унижение.
  • 22 Учуден

    15 11 Отговор
    Тази освен закръглена е и завиждаща и зла., а казват , че дебелите били добри хора.
  • 23 Ешек сики

    12 2 Отговор
    Тази каквато е цицореста ох мамооо

    Коментиран от #24

  • 24 И АЗ

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ешек сики":

    Милице.....душо.....много съм ти навит......ША ТА СКЪЦАМ......ОООХХХХХ.....
  • 25 Чуващ човек

    24 24 Отговор
    Петър Байков е изкарал извън контекста написаното от Милица Гладнишка, като е поставил темата за младите таланти и за това как не се ценят те. А в случая Милица не вижда талант в него, тоест тя не злобее и не реагира зле на таланта на младите хора. И сега малко факти. За това момче се говори, че прави над 30-40 гласа. Аз (надявам се не само аз) чувам 2-3 основни, които всеки път са едни и същи за всички сцени от филми, които е озвучил досега. Да не говорим, че женските му гласове са доста лигави, на моменти с една доста неприятна дрезгавина, която явно не може да овладее. Мъжките му също не са достатъчни добри. Ако трябва да направи възрастен човек с груб глас, ще ми звучи като 20 годишен. Когато трябва да извика като мъж, в опитите си да звучи достоверно, звучи смешно. Толкова за 30-те гласа, които "прави". И тук вече се появява умениението да направи гласовете на персонажите достатъчно артистично. Да се слее с образите, да преживее заедно с тях всяка емоция. И това при него липсва. Липса емоция..винаги с една равна интонация... Толкова е прехвален, че няма накъде. Има хубав тембър, но до там. И все пак, нека всеки има право на мнение, било то грубо или не, и да не бъде нападан просташки от хора, които не са компетентни в дадена област.

    Коментиран от #28

  • 26 Алфа Ромео

    8 11 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма как да е златотърсачка, за това трябва красота и сексапил, на тази и сребро няма да и дадат.
  • 27 Фен

    14 10 Отговор
    Кой както го разбира,просто си казва мнението жената,мисля ,че тя се е доказала за толкова години,а на Пепи това му предстои.Успех.
  • 28 Ирена

    25 9 Отговор

    До коментар #25 от "Чуващ човек":

    Вие сигурно сте неин приятел и ви липсва моралната страна на нещата. Тук всичко е черно на бяло ясно за всеки. Постъпката й не е на творец, а на озлобена лелка. Момчето е получило оценка за труда си от когото трябва. Ако вие или тя бяхте на ниво, щяхте да сте в Дисни и да работите с тях, като него, а не да се занимавате с такива безплодни постове. Щяхте да творите. Ясно е за всеки, специалист или не - завиждате, яд ви е, ще се съдерете. Ами момчето е достатъчно възпитано само да сподели изказването й и публиката да прецени контекста какъв е. Нивото е ниско на Милица, всички интелигентни хора са на това мнение. Каквото и да напишете тук, скрити под анонимност, мнението на народа е видимо какво е. Ако беше НАИСТИНА ХИТРА, щеше да го потърси, да му се извини и да изтрие поне малко петното, което си сложи. Тя може би все още не си дава сметка, скрита в своята черупка и изолация, какво говорят хората за постъпката й в действителност. Публиката прави една звезда, а без нейната подкрепа, колкото и да си добър - си никой в обществото.

    Коментиран от #29

  • 29 Мнение

    25 7 Отговор

    До коментар #28 от "Ирена":

    И всъщност, нека не забравяме - КОЙ я накара да започне първа? Ако името на момчето не хвърляше толкова голяма сянка, тя изобщо нямаше да пише това, ако не се чувства застрашена. Талнта му е признат от самите Дисни... тя за по-велик критерий ли се има? Всеки е свободен да показва какво може, а при творците - те само трябва да внасят любов и хармония в разбърканото ни общество.. Логическото заключение е, че тя нравствено не си отговаря на призванието и е на път да го изгуби в очите на хората.
  • 30 Даниела

    20 6 Отговор
    Вчера имах голямото удоволствие случайно да се размина с Петър Байков! Висок, строен, чаровен, стилен и как само е облечен... ИСТИНСКА ЗВЕЗДА ОТ ХОЛИВУД! Просто съвършен! Определено не се вписва в това змийско съсловие тук. Толкова ги превъзхожда, че са подивели! Момче, право от тук знаеш къде! Не знаят какъв трамплин е това за теб! ДЕРЗАЙ!
  • 31 Димитър Маринов

    18 7 Отговор
    И в заключение... след помията, която се изля върху нея, смее ли някой да излезе и публично да я подкрепи в злобното й мнение и изобщо някой направил ли го е? Не! Извод - спечелена война за Петър, който даде добър урок, че с неговото име, шега не се търпи. Браво, момче! БРАВО!
  • 32 Василка

    17 6 Отговор
    Милица, в случая не си права! Категорично не подкрепяме твоята постъпка. Петър действително е много способен и заслужава само поущрение!
  • 33 Симона Н

    16 5 Отговор
    Да, Петър безспорно има талант, както и много други преди и след него. Не може обаче помежду си да не се уважаваме и да искаме публиката да го прави. Не съм съгласна с теб и не си права!
  • 34 Георги

    15 5 Отговор
    Всеки има право на своето извоювано поле за изява! Един публичен опит за унижение като този показва слабост и страх.
  • 35 Милица

    11 4 Отговор
    Ако си уплашената милица, която дава минуси на съвсем логични коментари, дай минус на този сега! хахахахаха
  • 36 Чуващ човек

    5 10 Отговор
    А ако Петър беше толкова добър, можеше да се занимава професионално с дублаж тук - в България. Човекът с 40 гласа ще им излиза по-евтино, отколкото да канят няколко актьори и да плащат на всеки от тях. Защо това не се случва? Сигурно отново ще обвините актьорите, които професионално се занимават с дублаж. Въпросното забелязване от Дисни нищо чудно да е толкова преувеличено, ако не и повече, колкото 40-те му гласа. И спрете да смятате, че някой, който има основание да има различно мнение от масовото, трябва е роднина, приятел или колега на Милица. И другото, което е - човек се извинява, когато смята, че е сгрешил.

    Коментиран от #38, #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Срам

    14 3 Отговор

    До коментар #36 от "Чуващ човек":

    А още по-лошо е, ако след цялата ситуация не се признава за виновна и извинява. Значи е МНОООГО мноого нива надолу. А всъщност, коя е тя, че нейното мнение да има тежест? Поредната недоказана хейтърка. :)
  • 39 Румен

    11 3 Отговор
    Не разбирам защо им обявявате сами война и пишете, че има скандал? Аз не виждам такъв. Милица е споделила клипче със злободневен коментар по адрес на колега, Петър го е споделил със своите последователи за тяхното мнение дали е правилно да се постъпва така? Четох коментарите, стотици са. Всички са единодушни - тя не е права. Гледах и видеа на Петър, ами НЕНОРМАЛНО ДОБЪР Е! Неслучайно е толкова следван. Чист талант извира от него! Съвсем логично е щом се е изявявал с филми на големи компании в ефир, те да знаят за него и да са си дали оценката. Разбирам какво е подтикнало Милица да се опита да го захапе така, почувствала се е явно застрашена, че ще й вземе ролите. Той със сигурност може да го направи, но на негово място, щом има проекти навън, защо да им взима тук и малкото което под въпрос получават? Няма какво да си трови изобщо нервите с такива, дори и да го канят. Само с поведението си към личността му, тя не заслужава да я удостоява с честта да работят заедно. С това момче само можем да сме горди. А като я гледам Милица, не й е взел хляба още, нищо че може. По-добре се смирете, молете се за здраве и правете добро. Ще ви се върне.
  • 40 Отговор до Чуващия

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Чуващ човек":

    Милица, дори и за себе си да се чувствате права в оценката си за актьорските му умения, не сте права публично да обиждате името му по този начин. Вие неотдавна бяхте от другата страна и попитахте защо не са ви го казали лично, нали? Не обиждайте интелигентните хора, които правилно заключваме, че публичната ви обида към него е неуместна и напомня за злоба към това момче, което не на последно място е толкова добре възпитано и добронамерено. Не ви прави чест. Щеше да има полза от оценката ви тук, ако го бяхте го потърсила и предложила да му покажете къде може да подобри уменията си. Та той е едва на 22 години, тепърва ще трупа развитие и въпреки това е безупречен, със завидна дикция, тембър и промяна на гласа. Вие не можете да направите мъж, както той жена, нали? Свободна сте да имате мнение. Как избирате да го изразите, зависи от вашата лична култура и възпитание. Като публична личност, вие също носите отговорност за тях и трябва да бъдете готова да ги приемате. Бъдете здрава!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.