Отидете към основна версия

16 486 43

Бъдещата тъща на Рачков - по-млада и по-секси от него (СНИМКА)

  • димитър рачков-
  • анита димитрова-
  • тъща-
  • плеймейтка-
  • водещ

Младата приятелка на комика публикува красива снимка на майка си

Димитър Рачков определено случи и на жена, и на тъща с настоящата си връзка. Дребният комик си взе 21-годишна жена, което предизвика завист и любопитни коментари сред голяма част от колегите му. Бургазлията не крие, че живее със силиконовата плеймейтка Анита Димитрова. Красавицата очевидно полага много грижи за външния си вид, но определено има и добри гени, пише burgas24.bg.

"Късметлия е Рачков. Не всеки има такава млада и красива тъща. Да се чудиш дали майката, или дъщерята е по-хубава", цъкат с език от обкръжението на водещия.

Анита Димитрова се прочу с участието си в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" през 2017 година. Тя е от Хасково и произлиза от заможно семейство. 21-годишната блондинка и комикът имат връзка още от февруари, но едва на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я представи като жената до себе си.

47-годишният актьор вече се е запознал със семейството на любимата си, но родителите на Анита не гледали с добро око на 26-годишната им възрастова разлика. Майката и бащата на Анита са с няколко години по-млади от евентуалния си бъдещ зет. Преди дни Анита публикува снимка на майка си в Инстаграм, с която ѝ честити рождения ден.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 38 гласа.

Свързани новини