Отидете към основна версия

12 024 19

Ето как изглежда днес "Мис Вселена 2002"

  • оксана фьодорова-
  • мис вселена

През годините обаче Оксана е преминала впечатляващ път от аспирант на Санкт Петербургския университет на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация до телевизионна водеща, певица и актриса

Преди осемнадесет години рускинята Оксана Фьодорова официално стана най-красивото момиче в света, след като спечели престижния международен конкурс Мис Вселена. През 2002 година тя сложи короната и стана световноизвестна красавица.

Четири месеца по-късно тя отново изненада своите сънародници и чужденци, като се отказа от короната, за да защити дисертацията си. През годините обаче Оксана е преминала впечатляващ път от аспирант на Санкт Петербургския университет на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация до телевизионна водеща, певица и актриса.

Преди дни красавицата празнува рождения си ден. По този повод от jenata.bitz.bg са събрали няколко снимки на Оксана, за да видите как изглежда красавицата днес. Просто не е за вярване как се е променила визията ѝ от 2002 г. го 2020 г.

Оксана е родена в руския град Псков, където е завършила Псковския полицейски и юридически лицей със златен медал. От младостта си тя се интересува от правораздаването и веднага взема решение за избора на професия – иска да стане адвокат.

Дори блестящите перспективи за успех като световноизвестен модел, които ѝ се отвориха след спечелването на състезанието Мис Вселена, не можеха да я отклонят от мечтаната ѝ работа.

Едва през 2007 г. Оксана подава оставка от органите на вътрешните работи с ранг на полицейски майор.

Тя бързо в озова по телевизията, водеше програми като „Лека нощ, деца!“. Освен това тя беше участник в един от сезоните на „Танцувам със звездите“ в Русия, а тази година стана гост в руската версия на шоуто „Маскираният певец“, където се скри под маската на робот. Оксана се занимаваше и с озвучаване на руски на редица анимационни филмчета, които са известни по цял свят.

В момента Оксана Фьодорова участва активно в благотворителна дейност и все още изглежда страхотно. След поредица от ярки романи тя намери семейното щастие в брака ѝ със служителя на ФСБ Андрей Бородин. Двойката има две деца - син Фьодор и дъщеря Елизабет, пише jenata.bitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.

Свързани новини