Отидете към основна версия

2 460 3

Деми Мур пак заби младо гадже

  • деми мур-
  • ново гадже

Деми Мур, след раздялата със съпруга си Аштън Къчър, отново е в ръцете на много по-млад мъж, съобщи "Ню Йорк поуст".

Източници на изданието са съобщили, че става въпрос за наполовина по-младия от нея 26-годишен Вито Шнабел, търговец на картини.

"Заварката" станала на 50-я рожден ден на приятеля на Наоми Кембъл милиардера Владимир Доронин в Джодхпур, Индия. Очевидци разказват, че те не можели да свалят ръце един от друг. "Те танцуваха и се прегръщаха открито пред останалите гости, сред които бяха Кейт Мос и Ева Херцигова.

Подобно на Мур, на младият красавец не му липсват романси. Той е излизал със супермодела Ел Макферсън, когато тя беше на 44, а той само на 21. Говори се, че е имал връзка и с девет години по-възрастната от него Лив Тейлър.

Изданието отбелязва, че новата двойка не е била заедно на Деня на благодарността. Докато Шнабел е бил в луксозен хотел в Ямайка, Деми Мур е била с дъщерите си.

Деми има три големи дъщери от първия си съпруг Брус Уилис. Актрисата обяви края на брака си с Аштън Къчър миналия ноември, въпреки че двамата все още не са уредили развода си. В момента Къчър има връзка с актрисата Мила Кунис, а Деми се грижи за здравето си, след като беше приета за лечение на хранително разстройство, преумора и зависимост от лекарства.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини