Last news in Fakti

28 Ноември, 2012 11:00 2 448 3

Деми Мур пак заби младо гадже

  • деми мур-
  • ново гадже

Деми Мур, след раздялата със съпруга си Аштън Къчър, отново е в ръцете на много по-млад мъж, съобщи "Ню Йорк поуст".

Източници на изданието са съобщили, че става въпрос за наполовина по-младия от нея 26-годишен Вито Шнабел, търговец на картини.

"Заварката" станала на 50-я рожден ден на приятеля на Наоми Кембъл милиардера Владимир Доронин в Джодхпур, Индия. Очевидци разказват, че те не можели да свалят ръце един от друг. "Те танцуваха и се прегръщаха открито пред останалите гости, сред които бяха Кейт Мос и Ева Херцигова.

Подобно на Мур, на младият красавец не му липсват романси. Той е излизал със супермодела Ел Макферсън, когато тя беше на 44, а той само на 21. Говори се, че е имал връзка и с девет години по-възрастната от него Лив Тейлър.

Изданието отбелязва, че новата двойка не е била заедно на Деня на благодарността. Докато Шнабел е бил в луксозен хотел в Ямайка, Деми Мур е била с дъщерите си.

Деми има три големи дъщери от първия си съпруг Брус Уилис. Актрисата обяви края на брака си с Аштън Къчър миналия ноември, въпреки че двамата все още не са уредили развода си. В момента Къчър има връзка с актрисата Мила Кунис, а Деми се грижи за здравето си, след като беше приета за лечение на хранително разстройство, преумора и зависимост от лекарства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар Българин

    0 0 Отговор
    Много яка кака! Поне, като беше малко по-млада.
  • 2 Яка Кака

    0 0 Отговор
    Да, бе, много яка кака, с тая физиономия на травестит не знам какво толкова й харесват. Талантлива актриса е, ама за якост, ако вдига тежести, може и да е яко заякнала, ха-ха-ха...

    Коментиран от #3

  • 3 Стар Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Яка Кака":

    Казах "като по-млада"! Чети внимателно и вниквай в смисъла на изречението!