Отидете към основна версия

12 810 31

Слагали сме грешно ароматизатора на тоалетната чиния (ВИДЕО)

  • дезинфектант-
  • ароматизатор-
  • тоалетна-
  • тоалетна чиния

Повечето от нас закачаме ароматизатора от външната страна на чинията, но това се оказа неправилно

Снимка: Shutterstock

Доста често в ежедневието си правим някои неща без да се замисляме правилни ли са или не. Основно заради навика, с който сме свикнали. Да не говорим, че понякога следвайки „примерите от рекламите“ живеем в доста нереалистичен свят.

Но за какво точно става въпрос този път? Отговорът е леко изненадващ – за тоалетната чиния и по-конкретно за ароматизатора, който поставяме в нея.

Нека си признаем. Повечето от нас (да не кажем всички) го закачат с пръчицата за външния ръб на тоалетната чиния.

Оказа се, че този начин е неправилен! От jenata.blitz.bg споделиха видео, от което стана ясно, че цял живот сме допускали огромна грешка с поставянето на ароматизатора на тоалетната чиния. При това тази грешка лъсна от видео, което бе споделено в TikTok и набра милиони гледания и споделяния за отрицателно време.

@annpurrfect

#stitch mit @maca_official I was today years old.. 🙈🤣 #hack #iwastodaysyearsold #funny #fy #fyp #foryou #fürdich

♬ Originalton - Annpurrfect

Мнозина слагаме „пръчицата“ на ароматизатора върху външния ръб на тоалетната чиния, но оказа се, че това чудо се пъхало отдолу и не само, че не се вижда, но и не пречи на капака на тоалетната чиния.

От jenata.blitz.bg обаче уточняват, че тъй като има всевъзможни варианти на тоалетни чинии има и такива, които са с тесен отвор и понякога ароматизаторът не може да се пъхне, но на повечето става.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 20 гласа.

Свързани новини