Отидете към основна версия

6 846 46

Млада жена извади сърцето на жираф и се похвали във Facebook

  • жираф-
  • убийство-
  • трофей-
  • южна африка-
  • свети валентин-
  • сафари-
  • подарък-
  • убит жираф

Мъжът ѝ е похарчил над 2000 евро, за да ѝ осигури това преживяване

Жестокостта над диви животни изглежда няма граници. Това доказа млада жена, която не просто убива жираф по време на сафари, но изтръгва сърцето му и после се хвали с "трофея си" в социалните мрежи.

32-годишната Мерелиз ван дер Мерве разказа във Facebook, че съпругът ѝ похарчил повече от 2000 долара, за да ѝ осигури това "забавление" в Южна Африка. Това бил подарък за "Свети Валентин", защото ловът бил най-голямата ѝ страст. Разказът ѝ е придружен от поредица снимки на 17-годишният мъжки жираф, който убила по време на сафари.

На снимките жената триумфира до трупа на убитото животно, като на някои от кадрите държи пушка в ръце, а на един от тях е хванала сърцето на жирафа.

„Чудили ли сте се колко голямо е сърцето на жирафа? Възхитена съм от подаръка си за Свети Валентин !!! " , пише Мерелиз към снимката.

След като поваля жертвата си, Мерве позира с трупа на жирафа с пушка в дясната си ръка, а по-късно в друга своя снимка жената позира и със сърцето на животното, питайки последователите ѝ дали някога са се чудили колко голямо всъщност е сърцето на един жираф.

Щастлива съм от подаръка, който получих за Свети Валентин, отбелязва Мерелис ван дер Мерве, разкривайки пред ужасената си аудитория, че обмисля да направи килим с кожата на своя трофей.

Жената, която ръководи ферма за цитруси в провинция Лимпопо в северната част на Южна Африка, заяви, че смъртта на жирафа "създаде работа за 11 души този ден" и "много месо за местното население", съобщава вестник Mirror.

Много от потребителите в социалните мрежи осъдиха проявената от нея жестокост и дори я обявиха за социопат, но 32-годишнатата Мерве не им обърна никакво внимание, посочвайки единствено, че ловът е в кръвта ѝ още от най-малка, когато е ловувала лъвове, леопарди и слонове.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 24 гласа.

Свързани новини