Отидете към основна версия

4 774 11

„Тази сутрин“ от 1-ви март в нов формат и с нов начален час

  • бтв-
  • сутрешен блок-
  • водещи

Сутрешният блок ще има и нови водещи

От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано - точно в 6:00 ч., като по този начин ще предложи на зрителите "силата да знаят първи" с още един астрономически час висококачествено журналистическо съдържание и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова. Екипът на "Тази сутрин" ще изненада най-ранобудните пред екраните с допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV "Аз, репортерът".

Обективни репортажи, силни разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на зрителите директно чрез трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – сега с още повече технологични възможности и простор за експертни коментари, анализи и оживени дискусии.

"Тази сутрин" ще бъде една от основните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната кампания. Екипът подготвя специални проекти и сегменти в рамките на тематичното съдържание на bTV "Новият парламент", част от които ще води лично директорът "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group Антон Хекимян.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.

Свързани новини