Отидете към основна версия

12 993 10

Съд: месечна издръжка от 3 милиона евро

  • берлускони-
  • съпруга-
  • издръжка-
  • съд

Миланският съд взе решение по бракоразводното дело на експремиера на Италия Силвио Берлускони и съпругата му Вероника Ларио, което продължи над три години. Берлускони ще трябва да й плаща месечна издръжка в размер на ... 3 млн. EUR, съобщава италианският вестник Corriere della Sera. Решението е взето дни преди Коледа, но се оповестява една днес.

Вилата в Макерио, където Вероника е живяла в продължение на 20 години, до 2010 г., остава собственост на Берлускони. Политикът се запознава с вече екссъпругата си през 1980 г. и десет години след това се жени за нея, като това е вторият му официален брак. Решението за развод Вероника обявява през март 2009 г., но пред пресата признава, че го е обмисляла няколко години. Капката, която прелива чашата, е присъствието на политика на 26 април 2009 г. на купона по случай рождения ден на 18-годишната неаполитанка Наоми Летисия, която нежно го наричаше „татенце”. Девойката признава пред журналисти, че често посещава Берлускони в Рим и Милано. Именно тази случка сложи началото на края на брака между Силвио и Вероника.

Преди няколко седмици 76-годишния Берлускони призна, че се среща с 28-годишната италианка Франческа, с която, по неговите думи, се е запознал преди 7 години.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини