Отидете към основна версия

5 216 12

Световноизвестен турски актьор остана без дом

  • турски актьор-
  • турски сериал-
  • дом-
  • апартамент-
  • къща

Актьорът бил изгонен от апартамента, в който живеел под наем

Световноизвестният турски актьор Чаатай Улусой, който за последен път гледахме у нас в крими сериала "Вътрешен човек", остана без дом, пише в. "Аслан", цитиран от "Труд". Според широко разпространената информация, въпреки високите хонорари, които получава, актьорът все още не си е купил къща.

Собственикът на наетия под наем от актьора апартамент, го изгонил с аргумента, че е решил да го продава. Някои представители на турския елит обаче твърдят, че Чаатай разгневил хазаина с шумните партита, които вдигал и нарушаване на обществения ред. Затова сега актьорът е останал на улицата, а негови приятели го подслоняват през това време.

В момента Чаатай Улусой активно търси жилище, наемът за който да не надвишава 16 хиляди лири на месец, а на въпроса за възможността да закупи собствена къща, той отговаря, че ще помисли за това, когато създаде семейство.

Сериалът "Вътрешен човек" на продуцентската компания "Ай Япъм“ свърши по-рано от очакваното, тъй като Чаатай, изпълняващ главната роля на Сарп Йелмаз, още отначало предупреди, че ще участва само в един сезон, тъй като вече бил подписал договор за работа с Netflix.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини