Отидете към основна версия

11 598 5

Болезнена раздяла се задава за тези зодии през 2021 година

  • болка-
  • раздяла-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп-
  • любов

Няколко двойки ще бъдат изправени пред сериозни предизвикателства във връзката си

Снимка: Shutterstock

Според астролозите тази година ще се окаже трудна в любовен план за няколко двойки зодии. Експертите по звездите предричат, че тях ги чака болезнена раздяла, пише jenata.blitz.bg.

Представителите на тези знаци ще живеят известно време белязани от любовната мъка и загубата на важното взаимоотношение, но е редно да помислят, че понякога наистина всяко зло е за добро и когато една врата се затваря, съвсем скоро друга ще се отвори.

Астролозите посочват конкретно кои зодии могат да очакват тотален крах в отношенията си през 2021 година.

Овен и Рак

Ще започнете да се отдалечавате един от друг и това ще бъде главно заради Овена. На огнения знак ще му стане твърде скучно в тези отношения. Раците пък ще започнат да се бунтуват заради постоянното желание на Овните да бъдат в компания.

Близнаци и Водолей

Близнаците копнеят да са в разгара на всички събития и светлините на прожекторите. Водолеите обаче имат нужда от спокойствие. Вторите ще намерят утеха в работата си, смятат астролозите.

Лъв и Стрелец

Това са напълно противоположни личности и няма как да живеят и ден без кавги по какви ли не теми. В споровете обаче няма да има победител. Всеки от двамата ще вярва до последно, че именно той е прав.

Раздялата при тях ще се случи заради пореден нелеп спор. Осъзнаването, че това е грешка обаче ще ги осени доста по-късно.

Скорпион и Риби

Скорпионите ще се дразнят на безпомощните риби, които не спират да парадират със слабостта си и търсят внимание чрез нея.

Рибите пък търсят перфектният партньор, така да се каже принцът на бял кон, излязъл от някоя приказка, а Скорпионите, няма смисъл да се лъжем, са много далеч точно от този образ.

Няма как тези партньори да се разбират добре и именно заради това пътищата им просто ще се разделят.

Дева и Козирог

Кавгите ще започнат от самото начало на 2021 година. Интензивността им само ще се увеличава през всеки изминал ден и никой от представителите на двата знака няма да е готов и способен на компромис.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Според зодията: Какъв колега сте?

    Овен Амбициозен и изпълнителен Колегата Овен не винаги е толкова импулсивен и праволинеен, колкото обикновено описват представителите на този зн ...
    вчера в 11:04 ч.
    1 495
    7
  • Дневен хороскоп за 05.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - надеждата. Не е същественото дали точно това е точната дат ...
    днес в 07:00 ч.
    2 016
    0
  • Дневен хороскоп за 04.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят преди Великден винаги е особен. Дали човек вярва или не, не е толкова важно, но цялото настроение нао ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 794
    0
  • От какъв интимен партньор се нуждае всяка от зодиите

    Овен (21 март - 19 април): Овенът търси партньор, който да отговаря на неговата огнена енергия и страст. Нуждаят се от някой авантюрист, спонтанен и н ...
    03.05.2024
    3 375
    11
  • Дневен хороскоп за 03.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще ...
    03.05.2024
    3 037
    0