Last news in Fakti

24 Март, 2021 15:52 11 573 5

Болезнена раздяла се задава за тези зодии през 2021 година

  • болка-
  • раздяла-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп-
  • любов

Няколко двойки ще бъдат изправени пред сериозни предизвикателства във връзката си

Болезнена раздяла се задава за тези зодии през 2021 година - 1
Снимка: Shutterstock

Според астролозите тази година ще се окаже трудна в любовен план за няколко двойки зодии. Експертите по звездите предричат, че тях ги чака болезнена раздяла, пише jenata.blitz.bg.

Представителите на тези знаци ще живеят известно време белязани от любовната мъка и загубата на важното взаимоотношение, но е редно да помислят, че понякога наистина всяко зло е за добро и когато една врата се затваря, съвсем скоро друга ще се отвори.

Астролозите посочват конкретно кои зодии могат да очакват тотален крах в отношенията си през 2021 година.

Овен и Рак

Ще започнете да се отдалечавате един от друг и това ще бъде главно заради Овена. На огнения знак ще му стане твърде скучно в тези отношения. Раците пък ще започнат да се бунтуват заради постоянното желание на Овните да бъдат в компания.

Близнаци и Водолей

Близнаците копнеят да са в разгара на всички събития и светлините на прожекторите. Водолеите обаче имат нужда от спокойствие. Вторите ще намерят утеха в работата си, смятат астролозите.

Лъв и Стрелец

Това са напълно противоположни личности и няма как да живеят и ден без кавги по какви ли не теми. В споровете обаче няма да има победител. Всеки от двамата ще вярва до последно, че именно той е прав.

Раздялата при тях ще се случи заради пореден нелеп спор. Осъзнаването, че това е грешка обаче ще ги осени доста по-късно.

Скорпион и Риби

Скорпионите ще се дразнят на безпомощните риби, които не спират да парадират със слабостта си и търсят внимание чрез нея.

Рибите пък търсят перфектният партньор, така да се каже принцът на бял кон, излязъл от някоя приказка, а Скорпионите, няма смисъл да се лъжем, са много далеч точно от този образ.

Няма как тези партньори да се разбират добре и именно заради това пътищата им просто ще се разделят.

Дева и Козирог

Кавгите ще започнат от самото начало на 2021 година. Интензивността им само ще се увеличава през всеки изминал ден и никой от представителите на двата знака няма да е готов и способен на компромис.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    13 2 Отговор
    РАЗДЯЛА не трябва а трябва СПЛОТЕНОСТ
  • 2 дива

    2 2 Отговор
    аза че му скачам на рога сики ден докоту му мене!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Аз съм

    2 0 Отговор
    Напълно вярно за Козирог и Дева. Кавгите започнаха още началото на годината. Предпочетох да прекратя връзката. Аз съм дева. Винаги съм правила компромиси, от този път отказах да нараня себе си. Затова предпочетох край на връзката.

    Коментиран от #5

  • 5 Хитър Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Аз съм":

    И на кого му пука за твоите връзки.