Отидете към основна версия

9 201 23

Внучката на Доган с пищно парти

  • ахмед доган-
  • внучка-
  • парти

Сокола пак не се появи на тържеството по случай орисването на малката Ноел

Поредно семейно тържество пропусна почетният председател на ДПС Ахмед Доган. Поне това стана ясно от снимките от погачата на невръстната внучка на Сокола – Ноел, чрез които снаха му направи съпричастни с празника приятелите си в социалните мрежи, пише ПИК. Младите родители Памела и Демир Доган отбелязаха 40-ия ден от раждането на дъщеря си с щедър обяд в неделния ден, пише flagman.bg.

Обичаят повелява край трапезата да се съберат само жени, които носят за бебето подаръци и сладки храни за майката, за да е сладка кърмата ѝ и също така да е сладък и животът на детето ѝ. Но традицията този път бе нарушена, тъй като на луксозното парти присъстваха както таткото Демир, така и дядото на Ноел по майчина линия – футболният мениджър Николай Жейнов.

Иначе първият празник на малката Доган премина по установените за празника правила. Орисниците разчупиха обреден хляб с името на Ноел. То бе избродирано и върху бялата кърпа, в която по време на ритуала гостенките поставят пари. Памела и майка ѝ Десислава, които от няколко месеца ръководят своя парти агенция, се бяха погрижили за украсата на ресторанта.

За специалния повод те бяха избрали декорация с един от любимите анимационни герои – Бамби. Еленчето присъстваше не само в декора, но и върху сладкарските деликатеси за празника – бисквитки с фондан и торта под формата на дебела книга. Изборът на модел за тортата вероятно е с идеята, че тепърва малката Ноел Доган започва да пише историята на своя живот. Всички гости получиха и подаръци от милия празник – ангелски крилца.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 18 гласа.

Свързани новини