Отидете към основна версия

7 861 18

Първият победител в "Биг Брадър" загуби вяра в брат си (ВИДЕО)

  • здраво васивел-
  • брат-
  • плаж алепу-
  • стефан василев-
  • подпорната стена-
  • бизнес

Стоян Василев е купил ''подпорната стена'' на Алепу

Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание на Биг Брадър, се разграничи от брат си, защото фирма, свързана със Стоян Василев, е купила "подпорната стена" на Алепу. На последните парламентарни избори Здравко беше кандидат за депутат в листата на "Изправи се! Мутри вън!", а Стоян е общински съветник в Приморско от партия МИР. .

"Вчера моя брат направи нещо, с което освен че ме разочарова, до голяма степен загуби и вярата ми в него. Обръщам се към Вас, защото изпитвам потребност ясно и категорично да заявя пред всички моята позиция относно решението му да закупи и довърши строителството на печално известната "подпорна стена" на плаж Алепу...

Освен че нямам абсолютно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива. Решенията за неговия бизнес са негови. Свързването му с този обект, който е еманация на цялата пропита от корупция и схеми държава, е неприемливо. Моят брат се поддал на алчността, но въпреки това няма да се отрека от него. Надявам се институциите да си свършат работата, защото правилата са за всички" - каза във видеобръщение във Facebook Здравко Василев.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.

Свързани новини