Отидете към основна версия

15 968 7

Малката дъщеря на Стоичков ще вдига сватба

  • стоичков-
  • дъщеря-
  • лято

Малката дъщеря на Камата - Христина ще става булка. Името на мъжа до нея е Джонатан Сусмозас де Мигел, а венчавката ще се състои през лятото в Барселона. Новината беше потвърдена от майката Камата леля Пенка.

"Да, знам за сватбата. Все още не съм избрала подарък. Не познавам лично момчето, но съм чувала само хубави неща за него", коментира Пенка Стоичкова пред "България Днес".

От друга страна се говори, че Камата имал намерение да покани на щастливото събитие и добрия си приятел Диего Марадона. Българинът и аржентинецът са в много близки отношения от години.

"Имам много приятни спомени от него, но един е останал дълбоко в съзнанието ми. Диего ни покани в Севиля на гости. Той се държа с родителите ми като с част от неговото семейство. Баща ми и майка ми още си спомнят с умиление за това. В живота всеки има нужда от приятели, Диего е един от моите. Знам, че ако ми потрябва помощта му, мога да разчитам на него", заяви в интервю преди време Стоичков.


Христина е на 21 години и е студентка в Канзас. Джонатан пък е на 26 години, опитвал се е да пробие в професионалния тенис, но без успех. В момента учи в правен факултет, а в свободното си време дава тенис уроци.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини