Last news in Fakti

25 Януари, 2013 10:22 15 955 7

Малката дъщеря на Стоичков ще вдига сватба

  • стоичков-
  • дъщеря-
  • лято

Малката дъщеря на Камата - Христина ще става булка. Името на мъжа до нея е Джонатан Сусмозас де Мигел, а венчавката ще се състои през лятото в Барселона. Новината беше потвърдена от майката Камата леля Пенка.

"Да, знам за сватбата. Все още не съм избрала подарък. Не познавам лично момчето, но съм чувала само хубави неща за него", коментира Пенка Стоичкова пред "България Днес".

От друга страна се говори, че Камата имал намерение да покани на щастливото събитие и добрия си приятел Диего Марадона. Българинът и аржентинецът са в много близки отношения от години.

"Имам много приятни спомени от него, но един е останал дълбоко в съзнанието ми. Диего ни покани в Севиля на гости. Той се държа с родителите ми като с част от неговото семейство. Баща ми и майка ми още си спомнят с умиление за това. В живота всеки има нужда от приятели, Диего е един от моите. Знам, че ако ми потрябва помощта му, мога да разчитам на него", заяви в интервю преди време Стоичков.


Христина е на 21 години и е студентка в Канзас. Джонатан пък е на 26 години, опитвал се е да пробие в професионалния тенис, но без успех. В момента учи в правен факултет, а в свободното си време дава тенис уроци.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Е, па убаво ;))) Няма лошо, свадба да се чува. Нека се уреди момичето, или може би по-скоро момчето?! Няма значение. Да са живи и здрави и да народян деца. Желая им щастие! Нека говорим и хубави неща в тоя сайт, няма само да плюем, я (което е хронично-професионален навик на българите, на всичко да намираме кусури).
  • 2 абц

    0 0 Отговор
    По-скоро ще се уреди момичето, те явно не искат да става булка в България трябва зета да е чужденец. Не, че са кой знае колко грамотни цялото семейство (таткото псуваше на мачовете на поразия), но мечтаят за голямо бъдеще.
  • 3 Пижо

    1 1 Отговор
    Поредния беден мехур, тарикат гепил малка куха лейка."В момента учи в правен факултет, а в свободното си време дава тенис уроци." На 26 години "учи" и дава уроци по тенис. Ще смуче от паричките на тати Ицо. Лошо няма. По добре момето да си бе взела тъпо и мързеливо нашенче от село. На Ицо по евтино щеше да му излезе. Абе да се обичат младите.:):):):)))))
  • 4 заза

    1 0 Отговор
    Честито!
  • 5 LUDOTO

    0 0 Отговор
    Пижо а ве бива ли да си толкова прос.
    Правото по цял свят се учи доста повече време от тук има и едни междинни стажове та 7-8 години отлитат.
  • 6 Дида

    0 0 Отговор
    "Малката дъщеря на Камата - Христина ще става булка. "
    Ще се жени, като е бременна, няма избор .
  • 7 sss

    0 0 Отговор
    golema rabota boli me h.. za tiq:)