Отидете към основна версия

5 546 27

След 11 г. жената, която се ожени за себе си, е все така щастлива

  • сватба-
  • брак-
  • женитба

Тя взела необичайното решение, когато навършила 40 години

Илюстративна снимка: Shutterstock

Карън Рийд, която преди 11 години се ожени за самата себе си, все още се чувства щастлива във връзката и в брака си, пише в. "Метро".

Петдесет и една годишната дама се задомила на 1 май 2010 година, като се врекла във вечна вярност на себе си. Докато смъртта я раздели. През изминалото десетилетие тя имала няколко "забежки", но нищо сериозно, което да я предизвика да се разведе със себе си, пише БТА.

Карън Рийд живее в уелския град Порт Талбът. Когато станала на 40, тя си казала, че ѝ е време да се задоми. И си избрала за брачен партньор човека, когото обичала най-много на света - себе си.



През живота си Карън се научила да поставя самата себе си винаги на първо място. Тя държала на развитието си като независима жена. На венчавката поканила тесен кръг от най-близките си хора. Сватбата не била официална, но церемонията си била истинска, с булчинска рокля, шампанско и лимузина. Тържеството било организирано в петзвездния хотел "Морган" в уелския град Суонси.

Поканените гости били 16, сред които бил и 80-годишният и баща Брайън. Присъствала също и 21-годишната ѝ дъщеря Ийви, а 48-годишният д-р Гарет Томас ѝ станал кум.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.

Свързани новини