Необходими продукти:
500 гр. свинско месо
200 гр. телешко месо
5 картофа
1 глава лук
1 ч.ч. доматен сок
1 домат
Няколко скилидки чесън
1 чушка
1 морков
суха целина, черен пипер, сол, копър, магданоз
Начин на приготвяне:
Месото нарязвате на кубчета, посолявате и добавяте черния пипер, добавяте нарязания на ситно лук. Пържите в нагорещена мазнина до почервеняване.
Намалявате огъня, слагате малко вода, затваряте с капака и готвите за около 40 минути. Добавяте доматения сок, сушената целина, нарязания морков, нарязания на сетно чесън и картофите. Покривате отново с капак, и готвите на тих огън, след около 15 минути добавяте резенчета домати и резенчета чушка.
Добавяте малко топла вода и готвите 15 минути. Изключвате котлона и добавяте нарязаните на ситно копър и магданоз, пише Actualno.com.