Отидете към основна версия

7 353 11

Секси стриймърка беше блокирана в Twitch заради включване от гореща вана (СНИМКИ)

  • стрийминг-
  • стрийминг платформа-
  • модел-
  • сексапил

Блокираната секс бомба остана без приходи от платформата

Секси интернет звездата Amouranth беше блокирана след поредица от излъчвания на живо в "гореща вана" в стрийминг платформата Twitch, пише Дейли стар.

Червенокосата американска бомба излъчва на стрийминг сайта като през това време в Инстаграм е натрупала над 4 милиона последователи. Но къдрокосата 27-годишна манекенка предизвика бум, когато разкри, че са спрели рекламите в канала ѝ, където тя удивлява феновете си по сексапилно бельо.

Кейтлин Сирагуса, както е истинското име на стриймърката, редовно привлича десетки хиляди зрители и се слави като едно от най-големите имена на Twitch.


Маркус Греъм, ръководител на Twitch, заяви: „Нашата политика за голота и облекло позволява бански костюми в подходящ контекст и горещите вани попадат в тези критерии.

Това, което обаче не се е променило, е че сексуално внушаващо съдържание не е разрешено съгласно указанията, съгласно Общите условия, и Twitch ще предприеме действия, когато това ни бъде съобщено.“

Amouranth не е първият стриймър, който е попаднал под ударите на платформата Twitch.

През април американската интернет звезда Супкайтлин беше блокирана за 24 часа заради носенето на "неподходящо" облекло по време на стриймване.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.

Свързани новини