Last news in Fakti

7 Юни, 2021 16:56 7 308 11

Секси стриймърка беше блокирана в Twitch заради включване от гореща вана (СНИМКИ)

  • стрийминг-
  • стрийминг платформа-
  • модел-
  • сексапил

Блокираната секс бомба остана без приходи от платформата

Секси интернет звездата Amouranth беше блокирана след поредица от излъчвания на живо в "гореща вана" в стрийминг платформата Twitch, пише Дейли стар.

Червенокосата американска бомба излъчва на стрийминг сайта като през това време в Инстаграм е натрупала над 4 милиона последователи. Но къдрокосата 27-годишна манекенка предизвика бум, когато разкри, че са спрели рекламите в канала ѝ, където тя удивлява феновете си по сексапилно бельо.

Кейтлин Сирагуса, както е истинското име на стриймърката, редовно привлича десетки хиляди зрители и се слави като едно от най-големите имена на Twitch.


Сайтът за предаване на живо обикновено се свързва с игрово съдържание, но тенденцията на включване от гореща вана се развихри в сайта през последните седмици. Обикновено това включва облечени в бански жени, които чатят с последователи часове наред от джакузи или надуваем басейн.

Интернет сензацията Amouranth написа в Туитър във вторник: „Вчера бях информирана, че Twitch без обяснение спря рекламата в моя канал. Twitch по никакъв начин не са реагирали. Трябваше аз да започна разговора, след като забелязах, без предварително предупреждение, че всички приходи от реклами са изчезнали от моя Analytics."


Тя заклеймява спирането на рекламите като „тревожен прецедент“, като подчертава, че Twitch си запазва „пълното право да наказва канали, които прецени“. Тя също така твърди, че нейният канал е демонетизиран, защото „не е подходящ за рекламодатели“, а не защото нарушава официалните правила на Twitch.

Според Statista около 38% от всички потребители на приложението Twitch в САЩ миналата година са били на възраст между 10 и 19 години. В същото време общите условия на Twitch забраняват „изцяла или частична голота“, включително „видимите очертания на гениталиите, дори когато са покрити“.

Разрешени са бански костюми, стига „да покриват изцяло гениталиите, а тези, които се представят като жени, също трябва да покриват зърната си“.

Amouranth каза, че нейното демонетизиране е послужило като „категорично предупреждение“ за други стриймъри.


„Въпреки че съдържанието може да не нарушава насоките на Общността или Общите условия, Twitch според своя преценка може да скрива отделни канали и да ги демонетизира частично или изцяло за съдържание, което се счита за „неприемливо за рекламодатели “, пише още в Туитър тя.

Уеб звездата подчерта, че няма известие за неприемливо съдържание или неподходящо за реклами. „Това оставя отворен въпросът къде е теглена чертата“, добави родената в Хюстън девойка.


Маркус Греъм, ръководител на Twitch, заяви: „Нашата политика за голота и облекло позволява бански костюми в подходящ контекст и горещите вани попадат в тези критерии.

Секси стриймърка беше блокирана в Twitch заради включване от гореща вана (СНИМКИ)
Кадър: Twitch

Това, което обаче не се е променило, е че сексуално внушаващо съдържание не е разрешено съгласно указанията, съгласно Общите условия, и Twitch ще предприеме действия, когато това ни бъде съобщено.“

Amouranth не е първият стриймър, който е попаднал под ударите на платформата Twitch.

През април американската интернет звезда Супкайтлин беше блокирана за 24 часа заради носенето на "неподходящо" облекло по време на стриймване.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДК работи

    17 0 Отговор
    Едно и също, пфу как не им омръзва на тез,, олигофрени,,...!?
  • 2 Е еее ГМО

    19 3 Отговор
    Туй прасе. Месо , месо.
  • 3 селю

    16 1 Отговор
    Уолеле майоу ... едра жена
  • 4 Мюмюн

    11 2 Отговор
    Ха бакалъм-върху туй гуси трябва двама да са трудят. Многу ша иска туй нейно...толовище да са убгрижва-утпреди, отзади. Как са е разкрачила-ша вземи ръката на чиляк до лакатя, барабар ду рамото ва. Сакън, ни ща таквоз нещу-ша ма изхаби кат батериа на дистанциону на климатик.
  • 5 Лорд Минчу

    16 1 Отговор
    Според мен огромния й задник е закривал голяма част от видимото поле на екрана и е нямало място за реклами и затова непотребния кАнал е премахнат! Нищо лично, просто бизнес!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Браво

    2 0 Отговор
    Голям пръцкалник супер
  • 8 раз

    2 1 Отговор
    Най-недостъпната и високоморална жена е тази, която знае, че не си е избръснала краката.
  • 9 гръндж

    4 1 Отговор
    Много си е арна момата.
  • 10 Забележително Грозна жена

    1 1 Отговор
    Като Грозна е с главна буква
  • 11 майстор

    4 1 Отговор
    Мацето е само за любов! Да мачкаш с нея чаршафите по цели нощи.