Отидете към основна версия

9 317 72

3 качества, които превръщат жената в нещо повече от сексуален обект

  • сексуален обект-
  • съпруга-
  • качества-
  • секс

Защо мъжете искат само секс от някои жени?

Снимкa: Shutterstock

Със сигурност голяма част от жените са се запитвали, защо когато стане дума за сериозна връзка или брак, мъжете избират друга. Още по-интересното е, че другата обикновено е по-невзрачна, но има нещо в нея, което е накарало мъжа да я избере за жената на живота си, пише dnesplus.bg.

Според психолози мъжете търсят определени качества в жената, с която искат да прекарат живота си и те не са свързани с външния вид, страстта, химията или страхотния секс. С жените, които могат да им предложат тези неща могат да прекарат години, дори да останат тяхната най-голяма любов завинаги…но те търсят друго от жената, която да е майка на децата им.

Лоялност

Това е едно от най-важните качества, което ценят в една жена. Тя трябва да е винаги до него, да му бъде упора както в хубавите, така и в лошите моменти. Ако жената съумее да запази доброто си отношение въпреки недостатъците му, това ще го спечели.

Загриженост

Колкото и да го крият истината е, че мъжете искат емоционална подкрепа от жената. За тях е важно да усещат, че тя е загрижена и внимателна. Въпреки това, не прекалявайте! Идеята не е да се превръщате в майки на мъжете.

Позитивно отношение и чувство за хумор

Мъжете обичат да бъдат разсмивани, особено от жената до тях. Ако тя успява да го разтоварва и му помага да забрави негативните емоции, той със сигурност ще иска да прекара живота си с нея. Господата не харесват жени, които се вземат прекалено на сериозно. Предпочитат по-естествени и позитивни дами.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.

Свързани новини