Отидете към основна версия

7 013 36

Мегз окончателно сложи край на кариерата си (СНИМКИ)

  • мегз-
  • дизайнер-
  • миглена каканашева-
  • край-
  • бранд

Дизайнерката съобщи, че повече няма да създава и да продава дрехи

Колоритната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, съобщи в специален пост в социалните мрежи, че слага край на дизайнерската си и модна кариера веднъж завинаги. След като през януари Мегз закри официално дългогодишния си бранд MEGZ и пусна нов I-AM, сега вече тя е осъзнала, че е крайно време да приключи с всичко, свързано с модата и творенето на облекла.

"Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM. Повече няма да създавам дрехи под никакъв бранд.", написа Каканашева в последния си пост онлайн. Тя разказва за това как духовното ѝ израстване ѝ е помогнало да види, че това е краят на модната ѝ кариера. ". Преди точно година един шаман ми каза в предаването ми “Маската”,че нося душа “Бодхисатва” и че ако искам да следвам пътя на душата си,ще трябва да се разделя с всичко,което имам. Гледах го с неразбиране и подсмърчах. Защото въпреки,че не схващах много от думите му нещо в мен се късаше от болка и възторг едновременно.", обяснява Мегз.

"Трябваше да се изправя пред семейството и екипа си и да им кажа “Приключвам”. Не друг бранд, а приключвам окончателно. Беше толкова страшно, защото ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.
И така -Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се повтарям пак - Знаете,за мен беше велика привилегия да творя за вас.", завършва емоционалния си пост дизайнерката, която от известно време живее в Дубай, но сега вече не е ясно как ще се издържа. Предполага се, че от тук нататък тя ще заложи най-вече на кариера като инфлуенсър в социалните мрежи, имайки предвид големия ѝ брой последователи там.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.

Свързани новини