Отидете към основна версия

11 524 15

Акула изяде приятелите ми: ужасяващата история на оцеляла след брутална атака (ВИДЕО)

  • акула-
  • нападение-
  • атака-
  • океан-
  • яхта

След страховитата атака само двама от членовете на екипажа успяват да се върнат живи на брега

Снимка: Shutterstock

Група приятели решават да заминат на експедиция с яхта от Мейн до Флорида, но станаха жертва на ужасно нападение от акули. Една от двете оцелели - Дебора Скалинг-Кайли говори за бруталната смърт на приятелите си през 1982 г. в предаването "I Should not Be Alive". Тя е цитирана от Daily Mirror.

Жената тръгнала на пътешествие с още четирима членове на екипажа - Мег, Брад, Марк и капитан Джон Липот. Шестдневната обиколка трябвало да се проведе в спокойни води, но неочаквана тропическа буря застигнала лодката и я преобърнала в средата на Атлантическия океан.

Според Скалинг-Кайли тя се е събудила през нощта, чувайки панически викове, докато ледената вода се изливала в кабината. Мег, която била приятелка на капитан Джон, ранила крака си, докато се опитвала да се измъкне. И петимата приятели успели да се качат на триметров спасителен сал, но кръвта от раната на жертвата привлякла стотици акули убийци, които наобиколили лодката. Пет дни младежите се борили за живота си, но само двете момичета се върнали на брега.

„Това бяха най-лошите пет дни в живота ми. Видях как акулите изяждат приятелите ми “, призна американката.

Дебора пише книга за ужасяващото изпитание през 1994 г. и става мотивационен говорител.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.

Свързани новини